hej.. ostatnio w wolnych chwilach oglądam seriale.. niestety oglądnąłem już wszystkie odcinki lubianych przeze mnie seriali.. Czy możecie mi coś polecić?
Dla podpowiedzi oto seriale które aktualnie śledzę na bieżąco:
"House MD"
"Dexter"
"Bones"
"How I Meet Your Mother"
i niestety zakończoną już serię "Lie to me"
aha nie lubie LOSTów ani zadnej z serii CSI :)
Czekam na propozycje :P
PROPOZYCJE SERIALI :) strona 2 z 3
jeżeli spodobał Ci sie ten serial polecam death note - pod warunkiem, ze przełkniesz mangę, pierwsze odcinki są cienkie ale potem akcja się rozwija
dodałbym do tego heroes - świetna kocepcja, bardzo dobre napięcie, niestety z każdą serią spadek w dół i błędy logiki
Przekornie - in treatment - do polskiej adaptacji nie podchodź, lepiej zobaczyć izraelską (bodaj) lub amerykańską wersję
Drugą serie oglądałem dla cycków ale dałem rady tylko do połowy. chyba ze mówisz o starym. Pierwsza jest mocna i kopie ale druga sama się skopała
Dla mnie zbyt trublodowe - a żeby nie było ze mam coś do wampów - anderłolda wyczekuję w napięciu
Jak masz możliwość to obejrzyj w hd ogląda się o niebo lepiej ale fabularnie mnie nie rusza
Ore wa, yurusaretai n da to omou. Un, ore wa yurusaretai
Ore ni wa, dare mo tasukerarenai to omou n da. Kazoku darou ga, nakama darou ga. Dare mo.
O, też oglądałam i lubiłam.
Pierwsza świetna.
Druga okej, ale bez wielkich ochów, no i bez Spartacusa... nie mam pojęca czy będzie kolejna seria, a jeżeli tak, to bez Andy'ego Whitfield'a już nie będzie miała takiego uroku. Boski był ! Szkoda, że zmarł.
Jestem zachwycona Dejmonem, tyle w temacie

Ja również ;).

szkoda, bo to jedno z tych dzieł gdzie warto przeboleć ten styl
Dobry gust
Dla mnie w 2 chodziło już tylko o rzeź i cycki
Kobiety

Nie martw się, skopią go

Ore wa, yurusaretai n da to omou. Un, ore wa yurusaretai
Ore ni wa, dare mo tasukerarenai to omou n da. Kazoku darou ga, nakama darou ga. Dare mo.
Dla fanow S-F rowniez polecam Stargate Atlantis, swietny serial moim zdaniem. No i jeszcze Sanctuary. Nie wspominam rowniez Merlin dla fanow fantazji i magii. A reszte chyba juz kazdy tutaj wspominal.
Star trek entreprise byl swietnym serialem i wzorowym pomyslem dla dzisiejszej technologii (tablety typu ipad, galaxy tab itp, drzwi samootwierajace, itp)
A dla fanow mitologii i filmu 300 polecam serial Spartacus wszystkie sezony, niedlugo wyjdzie nowy sezon i juz sie nie doczekam.
@Baranq
Czesc staruchy