Jak w temacie, szukam portalu, gdzie będę mogła obejrzeć online film "The Ward", znalazłam na stronce senas24, ale jak na złość pod koniec (jakieś 3/4 filmu przeleciało) zaczęło się zacinać i nie dało się dobrnąć do końca.
Swoją drogą film polecam tym którzy nie oglądali, głównie miłośnikom 'horrorów'.
Gdyby ktoś podał mi stronkę, gdzie można obejrzeć film w całości bez zbędnych komplikacji, byłabym wdzięczna.
Poszukuję filmu online.
jaram się, jutro zasysam :D
Thx :)
Widzę, że trzeba się rejestrować, no ale nic, na wszystkich bezpłatnych stronkach szukałam i wszędzie się zacinało akurat w tym momencie, w którym mi przerwało, może tu będzie inaczej, przynajmniej mam nadzieję.
spójrz http://chomikuj.pl/matylda112/Oddzial+-+The+Ward+%282011%29+%28Napisy.PL%29,709666941.rmvb
tu masz rmvb więc mniej waży (mi tam gorsza jakość nie przeszkadza), trzeba tylko założyć konto i wysłać smsa, żeby mieć transfer... ja tam zawsze walnę 5 giga bo dużo zasysam.
(kurna nie wiem czy tak można)
ja tam wolę onlajn oglądać jak się da niż ściągać na komputer
Jak się nie będzie dało na tamtej stronce obejrzeć to chyba ściągnę, mimo że może się nie opłaca bo 3/4 filmu obejrzałam, ale spodobał mi się na tyle, że dla mnie warto, chcę znać zakończenie tego filmu.

pogadamy o tym jak obejrzę

Obejrzałam do końca, końcówka filmu z lekka zaskakująca, nie wiem już teraz nawet, czy ta blondyna, a raczej jej alter ego (czy jak to tam nazwać) była tą maszkarą co tamte dziewczyny zabijała czy jak. Ale podobało mi się, obejrzę jeszcze raz, polecam :D !