Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

JFC
JFC
  10 ledna 2012
Gothiclady
Gothiclady: dla mnie ten film to mistrzostwo świata :)

Mistrzostwo świata to może nie, ale na pewno nie był głupi. :P

Konto usunięte
Konto usunięte: musze go obejrzeć!!

Obejrzyj. Na zwykłym filmie, który ryje banie co chwilę mówisz sobie w głowie "WTF?", na tym nie, bo wszystko jest WTF. :rotfl:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  10 ledna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co nie zmienia faktu, że film i tak jest do bani.

wiadomo
JFC
JFC: Take Me Home Tonight Z lekka przewidywalny wątek romantyczny, ale i tak fajny film.

Z lekka przewidywalny? Z lekka? :crylol:
Jak dla mnie totalna beznadzieja, juz tu go kiedys opisalam. Tylko klimat muzyczny mi sie w nim podobal. Film do bani.

A co do tematu, to wczoraj mialam ochote popatrzec na piekne panie reprezentujace delikatny, dziewczecy typ urody: Natalie Portman i Keira Knightley ^^

The Duchess taki sobie film. Typowy melodramat. Lubie filmy kostiumowe, wole jednak gdy poruszaja nieco glebsze watki anizeli tylko nieszczesliwa milosc.
Black Swan dokoncze zaraz. Na razie spoks.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  10 ledna 2012

do obejrzenia - spodziewałem się czegoś innego ale tez nie zawiodłem się
...Ignorance is bliss...
JFC
JFC
  10 ledna 2012
massacre
massacre: Z lekka przewidywalny? Z lekka?

No dobra, w cholerę przewidywalny. :rotfl:

massacre
massacre: Tylko klimat muzyczny mi sie w nim podobal. Film do bani.

No muzyka fajna.
A mi się go fajnie oglądało. :>

RexMundi
RexMundi: do obejrzenia - spodziewałem się czegoś innego ale tez nie zawiodłem się

Też to miałem obejrzeć, ale po przeczytaniu opisu sobie odpuściłem. :ninja:

massacre
massacre: Keira Knightley

Ona fajnie wyglądała w filmie The Jacket. Brałby. :pavarotti:

A ostatnio oglądałem też Zły Dotyk, przez przypadek ten z Kewinem Bejkonem zamiast ten, który chciałem (Oba z tego samego roku i o podobnej tematyce) ale się wyjątkowo nie zawiodłem. Film o byłym pedofilu, który wraca do normalnego życia w społeczeństwie. Dziwny, bo jak go oglądasz, to żal ci się robi pedofila... Tak czy siak dobry.
massacre
massacre
  10 ledna 2012
JFC
JFC: A mi się go fajnie oglądało. :>

No chyba miales wypite :ziober2:

JFC
JFC: Zły Dotyk, przez przypadek ten z Kewinem Bejkonem zamiast ten, który chciałem (Oba z tego samego roku i o podobnej tematyce) ale się wyjątkowo nie zawiodłem. Film o byłym pedofilu, który wraca do normalnego życia w społeczeństwie. Dziwny, bo jak go oglądasz, to żal ci się robi pedofila... Tak czy siak dobry.

Ogladalam. Podobal mi sie. Film chyba celowo zrobil z pedofila ofiare, pokazujac, ze ci takze maja ludzka twarz. Ze sa tacy, ktorzy chca sie zmienic, ze to nie wybor, ze chca byc normalni. Film fajnie opowiedziany.

Co do Czarnego labedzia - po calym tym tuzinie lekkich amerykanskich komedyjek, ten film mnie z deczka emocjonalnie zmasakrowal. Jak dla mnie ten film to dzielo sztuki, intensywna gra emocjami, opowiesc o obsesji i obledzie, ktory jest bliski geniuszu.
Swietnie dobrani aktorzy. Delikatna Natalie Portman i ociekajaca seksualnoscia Mila Kunis. Emanuje mrocznym seksem tak zajebiscie, ze az jej nienawidze :Ziober2:
No i Vincent Cassel - brak slow :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

WujekWojtek1988
WujekWojtek1988
  10 ledna 2012
http://www.filmweb.pl/film/Kabaret-1972-1313
Szczerze napisawszy to dawno tak dobrego filmu nie widziałem :)
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  10 ledna 2012
Obrońca-dobra produkcja
Legion-fabuła dowcipna, tak głupia, że czasami fajna
Strzelec-czytałam książkę, więc jak dla mnie nie ma porównania
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
JFC
JFC
  10 ledna 2012
massacre
massacre: No chyba miales wypite

Nie. Być może to było spowodowane tym, że od tygodnia oglądałem same dramaty albo posrane filmy i mój mózg ucieszył się, że może odetchnąć. :ninja:

Sylvinka
Sylvinka: Legion-fabuła dowcipna, tak głupia, że czasami fajna

Śmiechowe były te potwory. :rotfl:
Fabuła głupia jak cholera.

Sylvinka
Sylvinka: Strzelec-czytałam książkę, więc jak dla mnie nie ma porównania

Ale film też dobry. :tak:
JFC
JFC
  11 ledna 2012
Ken Park Fajnie się oglądało w sumie, smutny film z kilkoma erotycznymi scenami, niektóre z nich ryją banię.. w ogóle ten film trochę ryje banie pod koniec. Reżyser jest chyba jakimś zbokiem, którego kręcą dzieciaki, no ale ok. Film niezły. :ninja:
Kameleon
Kameleon
  11 ledna 2012

The Ides of March - Ujdzie. Polecam

JFC
JFC
  11 ledna 2012
Na wspólnej. Żaneta miała wypadek, a Gosia zrobiła zajebistą lazanię. :rotfl:
JFC
JFC
  11 ledna 2012
Idi i smotri (1985) Mistrzostwo świata, jeśli chodzi o zdjęcia i klimat. Film równie smutny co straszny. Więcej nie napiszę, to po prostu trzeba obejrzeć. :and:
ichabod
ichabod
  11 ledna 2012
In the Mouth of Madness - klasyk, genialny horror.
Gothiclady
Gothiclady
  11 ledna 2012
Sylvinka
Sylvinka: Legion-fabuła dowcipna, tak głupia, że czasami fajna

JFC
JFC: Śmiechowe były te potwory.

babcia była najlepsza, no ale:

stukałabym :tak:

JFC
JFC: Na wspólnej. Żaneta miała wypadek, a Gosia zrobiła zajebistą lazanię.

mąż Gosi to kawał skurczysyna.
massacre
massacre
  11 ledna 2012

po raz drugi, bo lecialo w tv

lubie ten film :D