Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 97 z 377
wiadomo
Z lekka przewidywalny? Z lekka?

Jak dla mnie totalna beznadzieja, juz tu go kiedys opisalam. Tylko klimat muzyczny mi sie w nim podobal. Film do bani.
A co do tematu, to wczoraj mialam ochote popatrzec na piekne panie reprezentujace delikatny, dziewczecy typ urody: Natalie Portman i Keira Knightley ^^

The Duchess taki sobie film. Typowy melodramat. Lubie filmy kostiumowe, wole jednak gdy poruszaja nieco glebsze watki anizeli tylko nieszczesliwa milosc.
Black Swan dokoncze zaraz. Na razie spoks.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
No dobra, w cholerę przewidywalny.

No muzyka fajna.
A mi się go fajnie oglądało. :>
Też to miałem obejrzeć, ale po przeczytaniu opisu sobie odpuściłem.

Ona fajnie wyglądała w filmie The Jacket. Brałby.

A ostatnio oglądałem też Zły Dotyk, przez przypadek ten z Kewinem Bejkonem zamiast ten, który chciałem (Oba z tego samego roku i o podobnej tematyce) ale się wyjątkowo nie zawiodłem. Film o byłym pedofilu, który wraca do normalnego życia w społeczeństwie. Dziwny, bo jak go oglądasz, to żal ci się robi pedofila... Tak czy siak dobry.
No chyba miales wypite

JFC: Zły Dotyk, przez przypadek ten z Kewinem Bejkonem zamiast ten, który chciałem (Oba z tego samego roku i o podobnej tematyce) ale się wyjątkowo nie zawiodłem. Film o byłym pedofilu, który wraca do normalnego życia w społeczeństwie. Dziwny, bo jak go oglądasz, to żal ci się robi pedofila... Tak czy siak dobry.
Ogladalam. Podobal mi sie. Film chyba celowo zrobil z pedofila ofiare, pokazujac, ze ci takze maja ludzka twarz. Ze sa tacy, ktorzy chca sie zmienic, ze to nie wybor, ze chca byc normalni. Film fajnie opowiedziany.
Co do Czarnego labedzia - po calym tym tuzinie lekkich amerykanskich komedyjek, ten film mnie z deczka emocjonalnie zmasakrowal. Jak dla mnie ten film to dzielo sztuki, intensywna gra emocjami, opowiesc o obsesji i obledzie, ktory jest bliski geniuszu.
Swietnie dobrani aktorzy. Delikatna Natalie Portman i ociekajaca seksualnoscia Mila Kunis. Emanuje mrocznym seksem tak zajebiscie, ze az jej nienawidze

No i Vincent Cassel - brak slow :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
http://www.filmweb.pl/film/Kabaret-1972-1313
Szczerze napisawszy to dawno tak dobrego filmu nie widziałem :)
Szczerze napisawszy to dawno tak dobrego filmu nie widziałem :)
Obrońca-dobra produkcja
Legion-fabuła dowcipna, tak głupia, że czasami fajna
Strzelec-czytałam książkę, więc jak dla mnie nie ma porównania
Legion-fabuła dowcipna, tak głupia, że czasami fajna
Strzelec-czytałam książkę, więc jak dla mnie nie ma porównania
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Nie. Być może to było spowodowane tym, że od tygodnia oglądałem same dramaty albo posrane filmy i mój mózg ucieszył się, że może odetchnąć.

Śmiechowe były te potwory.

Fabuła głupia jak cholera.
Ale film też dobry.

Ken Park Fajnie się oglądało w sumie, smutny film z kilkoma erotycznymi scenami, niektóre z nich ryją banię.. w ogóle ten film trochę ryje banie pod koniec. Reżyser jest chyba jakimś zbokiem, którego kręcą dzieciaki, no ale ok. Film niezły. 

Idi i smotri (1985) Mistrzostwo świata, jeśli chodzi o zdjęcia i klimat. Film równie smutny co straszny. Więcej nie napiszę, to po prostu trzeba obejrzeć.