lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 346 z 377
The Motel Life - dwóch braci żyje ze sobą , jeden opiekuje się drugim ) który jest chyba lekko upośledzony _ i ten drugi potrąca i zabija dzieciaka - ucieka z miejsca wypadku - tym samym obaj bracia skazują się na tułaczke i próbę braterstwa ---- nuuda
Last Minute - polska komedia - rodzinka wygrywa wycieczke do Egiptu - niestety ich pech - skazani tylko na siebie bez grosza przy duszy próbują sobie radzić w Egipcie --- słaby
Skubani - animacja, indyk postanawia uratować inne indyki przed świętem dziękczynienia , dziwnym trafem spotyka "dzikiego" indyka który chce mu pomóc a nawet ma szalony plan - podróży w czasie by indyk nigdy nie trafił do menu święta
całkiem zabawna - nie ogladałem jescze z polskim dubbingiem -
=======
cały sezon Pod Kopułą -
4 sezon Spartakusa -
a teraz w przerwie między odciankami moich seriali - oglądam Dracule
Last Minute - polska komedia - rodzinka wygrywa wycieczke do Egiptu - niestety ich pech - skazani tylko na siebie bez grosza przy duszy próbują sobie radzić w Egipcie --- słaby
Skubani - animacja, indyk postanawia uratować inne indyki przed świętem dziękczynienia , dziwnym trafem spotyka "dzikiego" indyka który chce mu pomóc a nawet ma szalony plan - podróży w czasie by indyk nigdy nie trafił do menu święta
całkiem zabawna - nie ogladałem jescze z polskim dubbingiem -
=======
cały sezon Pod Kopułą -

4 sezon Spartakusa -

a teraz w przerwie między odciankami moich seriali - oglądam Dracule
...Ignorance is bliss...
odnośnie Oskarów bo temat padł: jak tam Di Caprio i filmy z nim ? 

za to Grawitacja ładnie

za to Grawitacja ładnie

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Filmy z nim są zajebiste, niestety, zawsze trafi na rok, gdy taki McConaughey lub inny wystrzeli, albo wtedy gdy zasługuje nie dostaje nominacji. Trochę pechowiec, ale nie on jeden.
jak już pisałem na fejsiku z kimś.. może Leo powinien spróbować zagrać w czymś mniej .. z gatunku "kasowych przebojów"
największa beka z American Hustle :)
no i fajny motyw z tym zdjęciem na Twittera był
największa beka z American Hustle :)
no i fajny motyw z tym zdjęciem na Twittera był
...Ignorance is bliss...
Samsung zapłacił 20 mln za to zdjęcie czyli niezła ustawka. :)
No najgorsze jest to, że Leo zasłużył na Oscara, ale trafił się Matthew, który wszedł na poziom wybitny.
No najgorsze jest to, że Leo zasłużył na Oscara, ale trafił się Matthew, który wszedł na poziom wybitny.
Sierpniowe niebo. 63 dni chwały. - Osobiscie najbardziej podobały mi sie zestawienia na zasadzie kontrastow miedzy wspolczenoscia, a czasami wojny. I tym, jak na przestrzeni lat zmienily sie postawy i podejscie ludzi...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Kamerdyner - moim zdaniem warto zobaczyc
Wilk z Wall Street - Moim zdaniem mocno przereklamowany... Z nudow mozna oberzec...
Witaj w klubie - główny bohater prowadzi beztroski tryb życia , pije, pali, ćpa , bzyka co popadnie - aż dowiaduje się że jest nosicielem HIV - niestety zaawansowana faza choroby wyklucza go z jakiegos eksperymentalnego leczenia więc , wyjeżdża do Meksyku by tm kupić nielegalne leki - z czasem okazuję się to świetnym biznesem gdyż chorych na AIDS przybywa jak grzybów po deszczy - film inspirowany prawdziwymi wydarzeniami + oba Oscary dla aktorów - całkiem trafne - świetne role
Ja, Frankenstein - na Ziemi od lat toczy się bitwa między gargulcami ( dobrzy) i demonami a stawką jest oczywiście ludzkość - w samym centrum wojny pojawia się potwór Frankensteina który jest łakomym kąskiem dla oby nacji ---------- mega SZIT
+
odświeżyłem sobie Klub Winowajców - ehh te czasy VHS - i filmów dla młodzieży z jakimś sensem a nie puste obecne gówna
Ja, Frankenstein - na Ziemi od lat toczy się bitwa między gargulcami ( dobrzy) i demonami a stawką jest oczywiście ludzkość - w samym centrum wojny pojawia się potwór Frankensteina który jest łakomym kąskiem dla oby nacji ---------- mega SZIT
+
odświeżyłem sobie Klub Winowajców - ehh te czasy VHS - i filmów dla młodzieży z jakimś sensem a nie puste obecne gówna
...Ignorance is bliss...
Twój na zawsze - niemalże do końca filmu dałabym 3/10, ale zakończenie jest świetne, więc 6/10. Proszę się nie zrażać Pattinsonem, jeśli ktoś ma jakąś alergię na sagę "Zmierzch".
zlodziejka ksiazek - warto zobaczyc ;) 9/10
The Secret Life of Walter Mitty - ciekawy... ;)