xOrthx
xOrthx
  22 března 2011 (pierwszy post)

Jako iż nabyłem już jakieś większe doświadczenie z zakresu rysowania (akademia rysunku,studia na wydziale architektury i urbanistyki), chce w tym roku wznowić swoje pierwsze skromne "dzieło" szukam do 20 osób najfajniej ze szczecina, które chcą zapozować.

Możliwe jeśli są jakieś osoby z poza miasta które chciały by wziąć udział to jestem skłonny przyjmować zdjęcia.

Motywem przewodnim nowej odsłony jest:
- pustka (kosmos, ciemność, czerń, strach, to co człowiek jeszcze nie odkrył)
- sacrum (złoto, czerwień)
- wnętrze (x-ray)

Obrazy będą wykonane w formacie bodaj 60x80, ręcznie, przygotowany jestem na 15 obrazów ale maksymalnie mogę wykonać ich 20, będą to głównie obrazy portretowe z surrealistycznym tłem.

po ukończeniu prac, planuje wydać album ze wszystkimi pracami w kilku egzemplarzach które będę chciał wystawić na allegro i gronie, najprawdopodobniej będę też chciał prace zostawić dla siebie na przyszłość ale jest też możliwość oddania osobie pozującej jej obrazu.

Obrazy będzie można obejrzeć online na jalbumie oraz blogu specjalnie stworzonym pod projekt, na ostatnim kontakt do mnie dla osób chcących wziąć udział.

więcej info na http://goldenmassacre.blogspot.com/
Freddie2007
Freddie2007
  2 dubna 2011

Maciej_Kurzajewski_zapu_ci_w_240x167.jpg

Freddie2007
Freddie2007
  2 dubna 2011
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.