Witam.
Chciałabym usłyszeć wasze zdanie na temat tzn. "zajawek" młodzieżowych. Jak wiadomo popularna jest kultura hip hop do ktorej m.in. sama należe jak i również inne. Ja tańc ze c-walk'a niektórzy widza to śmieją sie niektórych to jara. Czesto bboy'e smieja sie z tego tańca twierdząc ze walkerzy 'bajtuja' kroki hehe. Widzieliście c-walk ? Spotkaliście się z nim opowiedzcie o tym
lista tematów
C-walk
tańczę bboying od dwóch lat i nigdy mi jakoś c-walk nie przeszkadzał. Tymbardziej, że jak zaczynałem tańczyć to doszła mi do tego zajawka właśnie na c-walk. Próbowałem
mieszać toprock z c-walkiem ale stwierdziłem, że to jednak lipa wygląda i lepiej sie wziąć za sam bboying ;p
c-walk kiedyś tak mi się spodobał w wykonaniu pewnej dziewczyny na YouTube ze sama zaczęłam próbować... ale szybko przestałam;P
ja tańczę c-walka. Jest to wspaniały taniec! Nie interesuje mnie innych zdanie, opinia i to czy będzie im to pasowało, gdy mnie zobaczą. C-walk jak każda inna tak zwana " pasja " jest tylko i wyłącznie dla nas, i robimy ją na wyłączność dla samego siebie. Jest to cudowny taniec, który pomaga, odstresować się można dzięki temu, że tańczymy. Pozdrawiam wszystkich walkerów...taniec jest cudowny! wspaniały i sprawia tak wiele radości, jak nic innego :)