Widzieliście już trailer Harrego Pottera? Nie? To ja Wam pokażę
.
http://www.youtube.com/watch?v=_EC2tmFVNNE
Tak? To nie klikajcie .
Pytania:
Jak mocno nie możecie się doczekać premiery? To już w listopadzie! (miałem pisać, że w Polsce premiera pewnie będzie po Nowym Roku, ale według filmwebu dwa dni po światowej premierze, czyt. 19.11.2010)
Oglądaliście "Księcia Półkrwi"? Jakie wrażenia?
Macie jakieś oczekiwania co do pierwszej i drugiej części "Insygni Śmierci"?
Denerwuje Was to czekanie? Szczególnie, że druga część wejdzie dopiero w lipcu...
Która część filmu najbardziej Wam się podobała?
Ja się już nie mogę doczekać! Dla mnie, ostatni tom był najlepszy!
lista tematów
Potteromania? strona 2 z 2
Konradziq: Jak mocno nie możecie się doczekać premiery? To już w listopadzie! (miałem pisać, że w Polsce premiera pewnie będzie po Nowym Roku, ale według filmwebu dwa dni po światowej premierze, czyt. 19.11.2010)
Oglądaliście "Księcia Półkrwi"? Jakie wrażenia?
Macie jakieś oczekiwania co do pierwszej i drugiej części "Insygni Śmierci"?
Denerwuje Was to czekanie? Szczególnie, że druga część wejdzie dopiero w lipcu...
Która część filmu najbardziej Wam się podobała?
Ja się już nie mogę doczekać! Dla mnie, ostatni tom był najlepszy!
Nie obejrzałam, póki co. Nosze się z kupnem filmu na dvd, ale póki co, patrząc na ceny - podziękuję. ;)
Żeby była zrealizowana zgodnie z książką, bez żadnych większych zmian, jak np. w piątej części - "Zakonie Feniksa".
Nie, bo nie miałam tej świadomości, zresztą spływa to po mnie, jak po przysłowiowej kaczce. ;)
Nie wiem, ale chyba "Więzień Azkabanu", pomimo wielu przeinaczeń.
Ja osobiście uwielbiam trzecią część. Podoba mi się z tego względu, że Harry miał ten cień nadziei na poprawę swojego życia w pewnym momencie.

Trailera nie obejrzałam - nie chce mi się póki co.
Słaby, zwłaszcza scena "bitwy o Hogwart"
Żadnych.
Nie. Właściwie nie czekam - wyjdzie kiedy wyjdzie, Insygnia mnie zapewne nie zachwycą.
Więzień Azkabanu rządzi.