Siemacie.
Domyslam się, że już Wam się znudził, bo przecież ile można...
Nie jestem fanką serialu, obejrzałam pierwszy sezon, drugiego kawałek i jak teraz leci na axn czy tvp 2 to sobie czasem obejrzę jak nie mam nic lepszego do roboty. Obejrzałam wczorajszy odcinek na axn i był bardzo bardzo dziwny bo ... no kurczę... przecież nie będę oglądała całego serialu od początku, żeby coś zrozumieć, nie?
No więc tak: House jest ćpunem i zdał sobie z tego sprawę, również z tego, że niektóre rzeczy z życia sobie pozmyślał i mu się to pomyliło z rzeczywistością... tak?
Więc co było prawdą? Przespał się z tą całą Kadi? Ta blond laska co do niego gadała to ona też zmyślona jest?
i najważniejsze:
Czemu Trzynaście zmienia w każdym odcinku kolor włosów? Raz jest ciemną raz jasną blondynką :/ W ogóle to kim ona jest? I czemu mówią na nią Trzynaście?
Wiem, że głupie pytania, ale nie usnę jeśli się nie dowiem o co chodzi :)
Pozdrawiam serdecznie
Karol.
lista tematów
Doktor House strona 2 z 2
ale specjalny taki dotyczący tlyko tego jednego xd
Konto usunięte: chyba, że ma się coś takiego naturalnie... ale to ułamek procenta ludzkości coś takiego ma :)
kumam, że tego nie masz skoro musisz się uczyć ^^
ale lepiej być ekspertem od kłamania

ale takim dobrym, że nawet ekspert od rozpoznawania kłamstw by cie nie rozszyfrował...

specjalizacja psychologia poznawcza / behawioralna ;)
no niestety nie, ale mam dobre predyspozycje ;)
Yuui: ale lepiej być ekspertem od kłamania
ale takim dobrym, że nawet ekspert od rozpoznawania kłamstw by cie nie rozszyfrował...
każdego można rozszyfrować...
najtrudniej jest osoby ze skłonnościami psychopatycznymi ;D
niewielu ludzi się tym interesuje, jeszcze mniej na poważnie, ułamek z nich chce się tym zajmować na poważnie, a znikomy procent ma talent do tego, więc taki strach to jak strach przed bombą atomową - wiesz, że istnieje, ale mała szansa, że się z tym spotkasz :)
owszem, ale ci psychopaci są niegroźni ;)
tak czy inaczej - polecam Lie To Me (w porównaniu do House'a jest krótki - obecnie powoli kończy się 2 sezon ;))
Skins też jest fajny :)
Jeśli ma ktoś ochotę poogladąć sobie najnowsze odcinki Dr House'a z lektorem to zapraszam http://chomikuj.pl/Neo07/Seriale/Dr+House+6+Lektor+PL