kilka pytań i na luzie :)
Wiecie że Jezus Chrystus ma kilkaset kont na naszej klasie.
a tak na serio teraz bo się spieniłem i cały sie trzese. przypomniało mi sie jak z koleżanką ogladałem film (nie istotne jaki) ona przez 3/4 seansu pisała sms-y obraziła moje uczucia muwiąc że film był "do bani"
co was najgorzej wkurrr... gdy ogladacie film w towarzystwie:
a) znajomi piszący sms-y
b) nie znasz filmu a znajomy buduje napiecie tekstem "patrz teraz bedzie dobre"
c) chrupanie chipsów
d) gdy siostra w połowie wpada zapala światło i zaczyna czegoś szukac
e) gdy komuś się strasznie nudzi i zaczyna sobie robic podśmiechoojki z treści filmu
f) Inne ... Jakie ?
Osobiście gdy juz włacze film nie mysle o niczym tylko oglądam wylaczam się totalnie i nawet sie nie wierce.
Dział kultura a więc opowiedzcie o najbardziej chamskiej/im bezczelnej/ym niekulturalnym/ej sytuacji, zachowaiu , osobie :)
pozdros ludzie kultury
a dla chamów i prostaków choo... w duu
lista tematów
Od tak ... strona 1 z 4

Denerwuje?

tomekkolarz: a) znajomi piszący sms-y
c) chrupanie chipsów
d) gdy siostra w połowie wpada zapala światło i zaczyna czegoś szukac
e) gdy komuś się strasznie nudzi i zaczyna sobie robic podśmiechoojki z treści filmu
f) Inne ... Jakie ?
a) W sumie nie przeszkadza mi to. Jego strata, że się nie koncentruje na filmie ;>.
b) Sam tak czasem robię

c) Też mi nie przeszkadza ;>.
d) Nie mam siostry

e) A to mnie czasem też rozśmiesza :D. Takie głupie komentarze do filmu, w kinie.
f) Chyba najbardziej mnie denerwuje, gdy ktoś po prostu gada przez cały film. Nie dość, że sam nie ogląda, to innemu nie da.
Być może w niektórych odpowiedziach zaprzeczam sam sobie, ale tak po prostu jest.
Też mam tak często. Można do mnie wtedy mówić, prosić o coś, ja odpowiem tylko 'yhym, ok' a i tak nie wiem, o co chodzi.
dokładnie to miałem na mysli tylko mnie wymienine sytuacje doprowadzają do frustracji dla tego postanowiłem to troche inaczej ując :P
klik klik klik myśli klik klik klik mysli ... nie drazni cie to ??
o matko to straszniepsuje napiecie :P
brat mama kto kolwiek :p
no to juz jak naprawde film do bani to wtedy sam lece z komentarzem :P
ktoś to kiedyś wykorzysta przeciw tobie :P

znam tylko dwa
tomekkolarz: a tak na serio teraz bo się spieniłem i cały sie trzese. przypomniało mi sie jak z koleżanką ogladałem film (nie istotne jaki) ona przez 3/4 seansu pisała sms-y obraziła moje uczucia muwiąc że film był "do bani"
tez nie lubię jak ktoś ogląda film "jednym okiem"
tomekkolarz: a) znajomi piszący sms-y
przy odpowiedzi B przyznam się że sam używam tego tekstu
ale zazwyczaj właśnie w sytuacji gdy druga osoba ogląda "jednym okiem"
tomekkolarz: d) gdy siostra w połowie wpada zapala światło i zaczyna czegoś szukac
przy odpowiedzi E - tylko na poważnych filmach
"przeskakiwanie" - ale to tylko na początku filmu ( przed seansem )
ogólne rozmowy nie na temat filmu
...Ignorance is bliss...