Wszystkich fanów Heatha zapraszam do konwersacji xD Najpierw się ujawnijcie i powiedzcie jak Go poznaliście ...;P
Heath Legder ^^ strona 3 z 3

NIE DLA PEDAŁOWANIA!
Dzisiejsze dzieci szukają nowych wyzywań i szerzy się homoseksualizm. Drogie dzieci żyjemy w kraju Katolickim i wasza religia zabrania homoseksualizmu.
Dlatego wujek dobra rada specjalnie dla was " Homoseksualizm nie jest cool"

A ja myślę, że zdrową. Nie każdemu musi się podobać homoseksualizm w dzikiej dolinie w krainie cowboyów .
Nie obejrzę tego filmu, gdyż zwyczajnie jest dla mnie chorą produkcją.
czekaj, masz 15scie lat i jestes jego ogromna fanka, tak

zaloze sie, ze dopiero jak umarl to zaczelas sie nim interesowac, bo teraz jest taka moda, zeby ubostwiac tych martwych aktorow/muzykow. zupelnie jak z MJ, tak to wszyscy go wielce nienawidzili i oskarzali o molestowanie, a jak umarl to wszyscy go kochaja.
a co do Heath Legder'a to widzialam pare filmow z nim, najbardziej podobala mi sie jego rola w batmanie, ale nie powiedzialabym, ze byl jakims wielkim aktorem.
btw - z tych postow, ktore czytalam widze, ze naprawde kompromitujesz swoja osobe, daj sobie spokój

Gdybym nie ogladal bym nie ocenial niech bedzie tej Tajemnicy w zestawieniu z Filadelfia,.
A moze dlatego ty tak to oceniasz bo twoj malutki mozdzek jest tak zafascynowany Ledgerem, ze nie przyjmuje do wiadomosci ze sa filmy lepsze?

hmmm.... czy mi sie zdaje czy na samym początku pisałam "Wszystkich fanów..."?! No! mam racje! Więc reszta wypad na bambus, idzcie sobie zrzedzic na innym wątku albo załóżcie sobie klub antyfanów
P.S. Mój móżdżek nie jest zafascynowany Heathem do tego stopnia żeby świata poza Nim nie widzieć. W końcu sie Mu troche szacunku należy. Nie jestem głupia nastolateczką która lubi Demi Lovato i Selenkę...! Jasne?! I nie lubię Heatha tylko za to że miał śliczny uśmiech i w ogole było z Niego ciacho, ale za to, w jaki sposób podchodził do sławy i paparazzich, no i za Jego grę. So, bye!

Proszę nie odpisuj i tak na następny raz: czytaj dokładnie co pisze przedmówca!
Papa wszystkim na nie, aloha fani!
widzisz, tak ci HL pie******* na mozg, ze nawet juz plci nie rozrozniasz.
i tym tekstem tylko potwierdzilas to, co wczesniej napisalam.
mozesz siebie probowac oszukac, ale inni ludzie slepi nie sa

ja czytam dokladnie, ale widze ze do twego lba to nie dochodzi.
masz zbyt zamkniety umysl, zeby umiec dostrzec cos poza swoim wielkim idolem, wiec nawet nie bede z toba dyskutowac
ps. zaloze sie, ze za dwa lata jak np. britney wykituje, to bedziesz tez zakladac tematy, na temat tego, jak wielka jej fanka bylas

zegnam.
No coments....
:sorry: ;P
Hmmmm............. lepiej wypowiedzmy się w koncu na jakis konkretniejszy temat xD No to kto lepiej zagrał Jokera: Nicholson czy Ledger?
Według mnie Heath (nie, nie dlatego, że jestem Jego fanką). Jego rola na pewno była barwniejsza. Włosy w nieładzie, makijaż także byle jak maźnięty, zmieniony głos i chód - pozwole zacytować swoją przyjaciółkę, oczywiście z całym szacunkiem dla Heatha - "skitranego pingwina"

....?
Nicholson jest lepszym aktorem. Sukces roli Jokera w wykonaniu Ledgera opiera się na znakomitej stylizacji. Gra jakoś za bardzo nie przypadła mi do gustu. A swoim kolejnym postem udowadniasz, ze jesteś rozwydrzoną nastolatką z ubogim językiem kolekcjonującą czasopisma Bravo czy przyjaciółka.
Blablabla

Zazwyczaj tak już jest, że artyści większą popularność zyskują po śmierci

Pierwszy raz widzialem go w Two Hands, potem widzialem z nim juz kazdy jeden film...strasznie goscia lubilem, mlody a utalentowany jak jasna cholera.
...No i wiem ze pewnie polece standardem, ale - to co zrobil z rola Jokera w Mrocznym Rycerzu to absolutne mistrzostwo. Amen.
pierwowzór zazwyczaj bywa lepszy

siła Nicholsona było to że nie posiadał "aż" tak rozbudowanego make up-u
i całe szaleństwo Jokera wychodziło wprost z Jacka

Heath należy się szacunek że zmierzył się z tą rolą , zagrał dobrze , być może bardzo dobrze ( Joker Heatha jest świetny) ale Jack był pierwszy
można by rzec że Heath wyrównał poziom lecz nie wydaje mi się żeby go przebił
właśnie Heath wyglądał ..a Jack zagrał

Kurczę, może i masz rację... Ale Heath fajnie mówił, chodził i... mimika twarzy też genialna ;P język xD Alee nieee... Heath to lepiej zagrał! Jakby nie był wymalowany to i tak bym sie Go bała :)) To przez te ruchy! A ruchów Mu chyba reżyser nie pomagał wykonywać??? Ha! Właśnie! xD
Zgadzam się!!!! ;D Bardzo dobrze powiedziane xD Razem z AMEN! ;*