Wszystkich fanów Heatha zapraszam do konwersacji xD Najpierw się ujawnijcie i powiedzcie jak Go poznaliście ...;P
lista tematów
Heath Legder ^^ strona 1 z 3
w 'Obłędnym rycerzu"

na temat ?
- aktorstwa
- życia prywatnego ?
- śmierci ?
?? ??

jeden z moich ulubionych aktorów
wczuwał się w rolę które grał i za to go cenie
lubię filmy z jego udziałem
odszedł za wcześnie
Konto usunięte: Wszystkich fanów Heatha zapraszam do konwersacji xD Najpierw się ujawnijcie i powiedzcie jak Go poznaliście ...;P
oby drugi post był bardziej "rozbudowany"
...Ignorance is bliss...
Znakomity jako Joker.
Reszta ról mocno przeciętna. Mimo wszystko przeciętny aktor o którym głośno tylko z powodu śmierci
Konto usunięte: Wszystkich fanów Heatha zapraszam do konwersacji xD Najpierw się ujawnijcie i powiedzcie jak Go poznaliście ...;P
Tak naprawdę gdyby nie umarł to batman by tyle nie zarobił i nie dostał tylu Oscarów
(podłe wzbogacać się na śmierci.) ale to jest schow biesnes
Podejrzewam że większość by nawet nie znała jego nazwiska gdyby nie umarł.
Teraz robią z niego geniusza aktorstwa.
Miał parę dobrych ról i naprawdę go cenię.
Tylko denerwuje mnie to że:
to już chyba 10 podobny tematów. A ten to już całkiem nie zachęca mnie do dyskusji
Jest wielu żywych, lepszych aktorów
Hmmmm... no taaak... xD Ja Go znałam zanim jeszcze umarł, a że inni nie to już trudno. Dla mnie pozostanie najlepszym aktorem jaki kiedykolwiek istniał. I najpszystojniejszym:P A! Imiał też najpiękniejszy uśmiech od słońcem xD Uwielbiam Tajemnice BBM, Zakochana Złośnica też była super
Jak film jest gówniany to przez to się zdania nie zmieni. A "Tajemnice..." są po prostu słabym filmem.
Konto usunięte: A czy ktos wie cos może o polskiej dystrybucji filmu The Imaginarium of doctor Parnassus?
Bodaj na początku stycznia przyszłego roku.
ufff... to dobrze ale czemu tak późno? To pytanie retoryczne.. xD
A Tajemnica (nie tajemnice! WueRZet) Brokeback Mountain to bardzo dobry film, a Oscara nie dostał przez jakies głupie protesty katolików...(???) to w jakich filmach gustujesz skoro to dla Ciebie gówno?! Oglądałeś go w ogóle?! pozdro xD
Literówka, mea culpa.
Jakbym nie oglądał to skąd bym wiedział, że jest słaby ?

A nie dostał Oscara, bo wygrała "Infiltracja", a raczej chciano w jakiś sposób uhonorować Martina S. jak dla mnie.
dokładnie tak było

Konto usunięte: Równie dobrze mogę odbić piłeczkę twierdząc, że film właśnie dostał tyle nagród jedynie ze względu na to, że był kontrowersyjny.
Oscary żądzą się własnymi regułami

nie lubie tych nagród :)
o gustach się nie dyskutuję
Tobie się podobał
Jemu nie
Mi - cóż .. ciężki film i dla wytrwałych ( drugi raz nie obejrzę )
co nie oznacza że jest Gównem ale też nie oznacza ze jest Klasykiem
uogólniasz strasznie :)
Konto usunięte: Podejrzewam że większość by nawet nie znała jego nazwiska gdyby nie umarł.
Teraz robią z niego geniusza aktorstwa.
oj o jego roli w Batmanie mówiono już wcześniej zanim jeszcze zmarł

ale fakt śmierć pomogła wypromować film
...Ignorance is bliss...