Konto usunięte: weź człowieku popatrz na siebie.
Inteligentna riposta wystrzałowej blondynki. Loffciam Cię
Konto usunięte: jak oglądałam klątwę czy ring to jak dla mnie w ogóle straszne nie były... raczej nudne.
A ja myślę, że wiele osób nie jest szczerych w swoich wypowiedziach. Znam panny które oglądały film "Rec" i wcale się nie bały.. Okazało się, że ten film zaczęły oglądać o 13 godzinie wcinając chipsy i gawędząc o plotkach nie zwracając uwagi na film.
Ring filmem strasznym nie jest. Co nie zmienia faktu, że jest to jeden z lepszych horrorów ostatnich lat. Poza tym, są dwie wersje tego filmu. Ta japońska i amerykańska. A ty z pewnością oglądałaś Amerykańska
Konto usunięte: Dziewczyno Ty znowu nie wiesz o co chodzilo,chyba kazdy zauwazyl.Jak mozna oglądac film nie wiedzac potem o co w nim chodzi?;p
Polecam ci mądralo. Film Memento,He Was a Quiet Man oraz Stay. Ciekaw jestem, czy będziesz potrafiła sobie odtworzyć ten pierwszy film w głowie.
Czasami filmy są jak sztuka. Cóż można kinematografie nazwać sztuką. Ma wiele znaczeń i nie każdy musi je zrozumieć. Czasami potrzebna jest pomoc, aby przekonać się w swojej teorii. Nie ma w tym nic złego. Jednak doszukiwanie się drugiego dna, lub niezrozumienie horrorów produkcji amerykańskiej świadczy o małym intelekcie adresata lub nie uważnym oglądaniu.
Konto usunięte: Jeszcze bezczelnie czepia się tego, że jestem blondynką. to taka mała dygresja do moderatora "kultury"
Gdyby nie stereotyp z pewnością dostałabyś bana..