Witam

odcinek półfinałowy za nami
niestety dusza kibica sprawiła że w tym czasie bardziej skupiłem się na finale Ligi Mistrzów niż na odcinku You Can Dance
więc dziś tylko tak ogólnie
w ostatnim odcinku pożegnaliśmy

Julia Żytko

Piotr Jeznach
- zgadzacie się z werdyktem telewidzów ?
- najlepszy duet odcinka ?
- najlepsza solówka ?
- kto faworytem finału i dlaczego ?
===
podsumowania
najlepszy taniec całej edycji ?
najlepsza solówka ?
największe rozczarowanie ?
"wasz finał" - kto i dlaczego ?
====
Jeśli chodzi o mnie to niestety nie widziałem w sumie nic z odcinka z wyjątkiem solówki Łukasza. która była zwykłym popisem sztuczek akrobatycznych
trochę mi żal Julki jednak Ania jest bardziej dojrzała tanecznie więc może i dobrze że jej przypadnie finał i mam nadzieję że go wygra.
Cały czwarty sezon jest dla mnie jednak rozczarowaniem ( oczywiście jak zawsze odwołam się de wersji amerykańskiej) jakoś tak wszystko wolno, bez rozmachu i wielkich uniesień (emocji)
pierwszy odcinek mną wstrząsnął gdy odpadła Basia - moja faworytka z castingów
był to też dla mnie jakaś informacja że widzowie nie koniecznie oceniają talent uczestników. Z męskiej części tancerzy kibicowałem Pawłowi i wolałbym jednak Go w finale od Łukasza.
najlepszy taniec .. nie za bardzo któryś mi zapadł w pamięci
z solówek jeszcze "świeżo" wspominam Ani z poprzedniego odcinka
no i to chyba na tyle.. może w trakcie jak rozwinie się temat ..coś mi jeszcze wpadnie do głowy
Pozdrawiam

odcinek półfinałowy za nami
niestety dusza kibica sprawiła że w tym czasie bardziej skupiłem się na finale Ligi Mistrzów niż na odcinku You Can Dance
więc dziś tylko tak ogólnie
w ostatnim odcinku pożegnaliśmy

Julia Żytko

Piotr Jeznach
- zgadzacie się z werdyktem telewidzów ?
- najlepszy duet odcinka ?
- najlepsza solówka ?
- kto faworytem finału i dlaczego ?
===
podsumowania
najlepszy taniec całej edycji ?
najlepsza solówka ?
największe rozczarowanie ?
"wasz finał" - kto i dlaczego ?
====
Jeśli chodzi o mnie to niestety nie widziałem w sumie nic z odcinka z wyjątkiem solówki Łukasza. która była zwykłym popisem sztuczek akrobatycznych
trochę mi żal Julki jednak Ania jest bardziej dojrzała tanecznie więc może i dobrze że jej przypadnie finał i mam nadzieję że go wygra.
Cały czwarty sezon jest dla mnie jednak rozczarowaniem ( oczywiście jak zawsze odwołam się de wersji amerykańskiej) jakoś tak wszystko wolno, bez rozmachu i wielkich uniesień (emocji)
pierwszy odcinek mną wstrząsnął gdy odpadła Basia - moja faworytka z castingów
był to też dla mnie jakaś informacja że widzowie nie koniecznie oceniają talent uczestników. Z męskiej części tancerzy kibicowałem Pawłowi i wolałbym jednak Go w finale od Łukasza.
najlepszy taniec .. nie za bardzo któryś mi zapadł w pamięci

z solówek jeszcze "świeżo" wspominam Ani z poprzedniego odcinka
no i to chyba na tyle.. może w trakcie jak rozwinie się temat ..coś mi jeszcze wpadnie do głowy
Pozdrawiam