Witam a wiec , do wszystkich fanow serialu wlatcy Móch , jak sami wiecie TV4 zawsze emitowalo serial , az wkoncu zaczeli emitowac ciagle powtorki , jak do dzis , ale pare minut temu dowiedzialem sie ze w marcu , zaczna leciec nowe odcinki wlatcow moch , juz maja zrobione 2 nowe serie POZDRAWIAM!!!
lista tematów
Włatcy móch
Konto usunięte: Witam a wiec , do wszystkich fanow serialu wlatcy Móch , jak sami wiecie TV4 zawsze emitowalo serial , az wkoncu zaczeli emitowac ciagle powtorki , jak do dzis , ale pare minut temu dowiedzialem sie ze w marcu , zaczna leciec nowe odcinki wlatcow moch , juz maja zrobione 2 nowe serie POZDRAWIAM!!!
wspaniale

Ja myślę, że nawet ten serial nie zasługuje na porównanie do South Parku. Chociaż kilka drobiazgów mamy podobnych. Chodzi mi o wiek i ilość bohaterów.
Jak przy zdrowych zmysłach człowieka może śmieszyć Czesio?
Bo rozumiem, że to odpowiednik Kennego..
Konto usunięte: Witam a wiec , do wszystkich fanow serialu wlatcy Móch , jak sami wiecie TV4 zawsze emitowalo serial , az wkoncu zaczeli emitowac ciagle powtorki , jak do dzis , ale pare minut temu dowiedzialem sie ze w marcu , zaczna leciec nowe odcinki wlatcow moch , juz maja zrobione 2 nowe serie POZDRAWIAM!!!
Tak czy inaczej. Czy podobne do South Parku czy nie. Czy podróbka czy nie, głupie czy mądre, kicz tandeta czy zajebisty serial animowany w wykonaniu Polaków Włatcy Móch zrobili furorę.