Konto usunięte: 4. Podatek liniowy nigdy nie byl glownym pkt kampanii Tuska
ciekawe, że w co drugim wystąpieniu z kampanii wyborczej pierniczył o tym podatku. o ile się nie mylę w spocie wyborczym też o tym było
Konto usunięte: Bezplatna sluzba zdrowia to mit ( chyba, ze mowimy o bialoruskiej sluzba zdrowia), zaden rzad nie jest w stanie dokonac takowego cudu. Szkoda jedynie, ze do tej pory rzad sklania sie ku wersji opiekunczej i nie pozwala pacjentom na podjecie decyzji; gdzie i kiedy chca sie leczyc-czytaj 95% prywatyzacja sluzby zdrowia.
służba zdrowia powinna być wyłącznie płatna, jak dla mnie
Konto usunięte: Boli mnie troche, ze mlode pokolenie w sposob nagminny powiela sposob myslenia ludzi ksztaltowanych przez realia lat 45-89. Polacy sa swietni w walczeniu z tyrania systemu, ale gdy przychodzi do ralizowania poprawy warunkow juz w "wolnym panstwie", to z nostalgia wypatrujemy na horyzoncie wiatrakow.
Urodziłam się po 89, to nie moje realia, poza tym, lubię się czepiać i wynajdywać błędy ;] Nie możemy żyć w przeświadczeniu "kiedyś było gorzej, nie przejmujmy się". Trzeba iść do przodu...
Konto usunięte: 6. Jestes za calosciowym planem UPRu, czy tylko symaptyzujesz z "wrazliwoscia" polityczna tego ugrupowania ( to dosc spora roznica) ?
Zgadzam się z pewnymi punktami programu, niektóre są dla mnie nie do przyjęcia.
Konto usunięte: Ta Irlandia to było motto wyborcze, normalnie typowy marudny polak z cie
oj no bywa
tak czy inaczej, poczekamy, zobaczymy, jak to z tą Platformą u władzy będzie ;]