ProjectSMITH
ProjectSMITH
  20 ledna 2009 (pierwszy post)

Krążą pogłoski że będzie Matrix 4 potocznie nazywany Matrix Matrix Reentered.
To prawda czy fałsz?
Wiecie coś na ten temat??

Pozdro

Jakob
Reputacja: -42 | BluzgometrTM: 22
Jakob
  20 ledna 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Matrix 4
pierwsze słyszę. A jak by powstał to myślę że porażka:\\ tylko 1 część dała się oglądać potem to już były nudy
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  21 ledna 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Krążą pogłoski że będzie Matrix 4

krążą już od 2005 roku

4 cześć ? - Neo i Triniti (w sumie nie żyją)

film musiał by sie skupić na nowych bohaterach
po za tym czwarta część udowodniła by tylko to że 2 i 3 były zrobione tylko dla kasy
(a nie wyciągnięte z dUpy tłumaczenia że Matrix od początku miał być trylogią)

jeśli będzie 4 cześć to automatycznie otwiera się droga do 5 i 6

3 części matrixa to już stanowczo za dużo, 4 lub więcej będzie już porażką równą lub większą nawet od kolejnych ekranizacji PIŁY

jeszcze jako tako 4 cześć mógłby być prequel lecz i tu nie wystąpi Neo

ogólnie Hollywood rządzi sie własnymi prawami
będą chcieli nakręcą kolejne części ale jak dla mnie tylko na niekorzyść
...Ignorance is bliss...
kittokira
kittokira
  21 ledna 2009

Pierwsza część jako tako....A z resztą co tu się rozpisywać-głównie cała saga zgapiona z serii Animatrix.Tyle.

PoezjaCzarownicy
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
PoezjaCzarownicy
  21 ledna 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Krążą pogłoski że będzie Matrix 4

Nic o tym nie wiem.
Ale nie sądze by był to dobry pomysł - pierwsza część była fajna(no przynajmniej mi sie podobała:-) ale w kolejnych posatawili na efekty specjalne, być moze by ukryć niedoskonałosci fabuły.Jak dla mnie to za dużo, części były nurzące i męczące (choć plus za dialogi:-)

Jesli chcą zrobić IV część niech robią, ale mam nadzieje ze ktoś inny się za to weźmie inaczej przedstawi koncepcję Matrixa :-)

Nie, nie mamy z sobą nic wspólnego.

ProjectSMITH
ProjectSMITH
  21 ledna 2009
PoezjaCzarownicy
PoezjaCzarownicy: Jesli chcą zrobić IV część niech robią, ale mam nadzieje ze ktoś inny się za to weźmie inaczej przedstawi koncepcję Matrixa :-)

Masz racje, jak będzie kolejna częścć to mam nadzieje że będzie tak nakręcona jak Batman Początek i Nocny Rycerz, chodzi mi głównie o podniesienie realizmu filmu bo w Reaktywacja i Rewolucje przegięli z efektami specjalnymi...
iron911
iron911
  22 ledna 2009
PoezjaCzarownicy
PoezjaCzarownicy: ProjectSMITH:Krążą pogłoski że będzie Matrix 4 Nic o tym nie wiem. Ale nie sądze by był to dobry pomysł - pierwsza część była fajna(no przynajmniej mi sie podobała:-) ale w kolejnych posatawili na efekty specjalne, być moze by ukryć niedoskonałosci fabuły.Jak dla mnie to za dużo, części były nurzące i męczące (choć plus za dialogi:-) Jesli chcą zrobić IV część niech robią, ale mam nadzieje ze ktoś inny się za to weźmie inaczej przedstawi koncepcję Matrixa :-)

Juz ktos inny wzial sie za pile i co z tego wyszlo? ;p
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.