Krążą pogłoski że będzie Matrix 4 potocznie nazywany Matrix Matrix Reentered.
To prawda czy fałsz?
Wiecie coś na ten temat??
Pozdro
lista tematów
matrix 4
krążą już od 2005 roku
4 cześć ? - Neo i Triniti (w sumie nie żyją)
film musiał by sie skupić na nowych bohaterach
po za tym czwarta część udowodniła by tylko to że 2 i 3 były zrobione tylko dla kasy
(a nie wyciągnięte z dUpy tłumaczenia że Matrix od początku miał być trylogią)
jeśli będzie 4 cześć to automatycznie otwiera się droga do 5 i 6
3 części matrixa to już stanowczo za dużo, 4 lub więcej będzie już porażką równą lub większą nawet od kolejnych ekranizacji PIŁY
jeszcze jako tako 4 cześć mógłby być prequel lecz i tu nie wystąpi Neo
ogólnie Hollywood rządzi sie własnymi prawami
będą chcieli nakręcą kolejne części ale jak dla mnie tylko na niekorzyść
...Ignorance is bliss...
Pierwsza część jako tako....A z resztą co tu się rozpisywać-głównie cała saga zgapiona z serii Animatrix.Tyle.
Nic o tym nie wiem.
Ale nie sądze by był to dobry pomysł - pierwsza część była fajna(no przynajmniej mi sie podobała:-) ale w kolejnych posatawili na efekty specjalne, być moze by ukryć niedoskonałosci fabuły.Jak dla mnie to za dużo, części były nurzące i męczące (choć plus za dialogi:-)
Jesli chcą zrobić IV część niech robią, ale mam nadzieje ze ktoś inny się za to weźmie inaczej przedstawi koncepcję Matrixa :-)
Nie, nie mamy z sobą nic wspólnego.
PoezjaCzarownicy: Jesli chcą zrobić IV część niech robią, ale mam nadzieje ze ktoś inny się za to weźmie inaczej przedstawi koncepcję Matrixa :-)
Masz racje, jak będzie kolejna częścć to mam nadzieje że będzie tak nakręcona jak Batman Początek i Nocny Rycerz, chodzi mi głównie o podniesienie realizmu filmu bo w Reaktywacja i Rewolucje przegięli z efektami specjalnymi...
PoezjaCzarownicy: ProjectSMITH:Krążą pogłoski że będzie Matrix 4
Nic o tym nie wiem.
Ale nie sądze by był to dobry pomysł - pierwsza część była fajna(no przynajmniej mi sie podobała:-) ale w kolejnych posatawili na efekty specjalne, być moze by ukryć niedoskonałosci fabuły.Jak dla mnie to za dużo, części były nurzące i męczące (choć plus za dialogi:-)
Jesli chcą zrobić IV część niech robią, ale mam nadzieje ze ktoś inny się za to weźmie inaczej przedstawi koncepcję Matrixa :-)
Juz ktos inny wzial sie za pile i co z tego wyszlo? ;p