lizaard
lizaard
  22 prosince 2008 (pierwszy post)

Czytał z Was ktoś kiedyś książki Paulo Coelho?? Jeśli tak, to jakie odnieśliście odczucia po przeczytaniu jego książki...??

arafaciara666
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
arafaciara666
  22 prosince 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeśli tak, to jakie odnieśliście odczucia po przeczytaniu jego książki...??

jego ksiazki sa na pewno bardzo madre i daja wiele do myslenia.
polecam wszystkim.
kathariss
kathariss
  22 prosince 2008

Czytałam wiele jego ksiązek.
Typowo filozoficzne, ale bardzo przystępnie napisane.
Jak dla mnie za dużo w nich jest wiary katolickiej-może dlatego, że niedokonca to czuje, jednak pomijajc to, autor jest naprawde madrym czlowiekiem, widac, że z ciekawymi doswiadczeniami, ktore przelewa na papier.

11 minut bardzo mi sie podobała ;)

pauline321
pauline321
  22 prosince 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czytał z Was ktoś kiedyś książki Paulo Coelho?? Jeśli tak, to jakie odnieśliście odczucia po przeczytaniu jego książki...??

Zawsze myślalam ze rozumiem jego ksiazki.
Ale teraz wnioskuję, ze owszem są bardzo mądre, ale wolę ksiazki z fabułą :)
Ale podobały mi sie dosc jego ksiazki (Piąta góra, demon i panna prym, czarownica z portobello)
Unattainable4U
Unattainable4U
  22 prosince 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czytał z Was ktoś kiedyś książki Paulo Coelho?? Jeśli tak, to jakie odnieśliście odczucia po przeczytaniu jego książki...??

sa rewelacyjne. przeczytalam wszystkie dostepne :tak: najlepsze jestw nich to ze czytajac je za kazdym razem potrafisz od nowa poznac siebie. i nawet w jednej ksiazce odkrywasz cos nowego i nowego niemalze za kazdym razem.
najmilej wspominam "Weronika postanawia umrzec"
Nivriti
Nivriti
  22 prosince 2008
Konto usunięte

Tak, uwielbiam jego książki. Napisane łatwym językiem, czasami nawet nie wiem kiedy przeczytam już pół książki. Życiowe, zmuszają do zastanowienia się nad własnym życiem. Najbardziej podobała mi się "11 minut"
margotka
margotka
  23 prosince 2008

temat pojawił sie kilkanascie razy... prosze poszukac odpowedzi w starszych wątkach...

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.