Oczywiście większości z was ta postać kojaży się ze słynnym Top Gear.
Ale oprócz Bycia prezenterem Jeremy zajmował się i zajmuje wieloma innymi rzecami. np pisaniem felietonów, esejów . itp
http://pl.wikipedia.org/wiki/Jeremy_Clarkson - sylwetka Jeremy'ego
No i tak w polsce ukazało się Pięć Książek (Zbiory felietonów /esejów) Clarksona. większość powinniście kojażyc przynajmniej z okładki :)
w ramach przypomnienia. Kolejność przypadkowa
"Świat według Clarksona"
"Świat według Clarksona 2 - I jeszcze jedno "
" Wiem, że masz duszę "
http://www.iik.pl/images/okladki/83-60355-01-0.jpg
" Motoświat"- wydanie z Dvd
http://www.empik.com/b/o/05/5d/055d20d4b8d06feb87c22d91b3052424.jpg
" Wściekły od urodzenia"
http://i.wp.pl/a/i/zakupy3/rqm/5662/x_81655.jpg
Oprócz tego Jeremy napisał jeszcze kilka książek ale niestety nie ukazały się jeszcze w języku polskim:( więc je pominołem. Między innymi ze względu na to że Nie znam na tyle angielskiego by je zrozumieć
I kilka pytań
Czytaliście którąś część ??(ja wszystkie)
Ulubiona książka ?? felieton /esej
Lubicie specyficzny Język Clarksona ??
Bawią was jego niepowtażalny styl i to w jaki sposób opisuje wszystko co nas otacza ??
Jakieś własne odczucia przemyślenia po przeczytaniu ??
Gorąco polecam nie tylko fanom motoryzacji. ubaw po pachy gwarantowany :)
lista tematów
Jeremy Clarkson strona 2 z 2

Konto usunięte: szpanowalabym gdyby to byl moj sklep, ale nawet tam czesto nie zagladam, bo nie zawsze mam tyle drobnych, zeby kupic jakies winko za pare tysi hehe...
to tam taka drożyzna ??
nie oglądałem filmu :/ wytłumacz czemu miał bym iść ich śladem ??
z powodu kalori czy raczej boguducha winnych kurek i swinek ??
zapraszam na forum moto tam jeden szykuje swoje do zimy a ja mu mówie że sie nie opłaca :)
mieli 42 ?? też chcem

może to i dobrze na kobitkach zdecydowanie lepiej wyglądają futerka
Konto usunięte: tego juz chyba nie musze komentowac bo z tego, co napisalam wyzej jasno wynika ocb;)
jak najbardziej tak :)

no przeto mowilam, ze ekskluzywny;p
obejrzyj sobie;)
tomekkolarz: zapraszam na forum moto tam jeden szykuje swoje do zimy a ja mu mówie że sie nie opłaca :)
nie znam sie na tyle na motoryzacji, zeby zabierac glos w tej sprawie;)
moze i mieli, tylko nie wiem czy dasz rade w szpilkach smigac hehe...
wlasnie z powodu kurek i swinek
zadowole sie zwyklym materialem, futra mi sie z damulkami kojarza;)
Myślałem że chodzi o ekskluzywne discounty typu stonka, litle, minus :)
namówiłas mnie :)
po to właśnie jest forum :) nie znasz się ale i tak dożuć swoje 3 grosze.
kilka zwichnięć i bym sie nauczył :)
pewnie do dzisiaj. w snach gania cię oskubany kogut bez głowy
czemu ?? futra są piękne i ciepłe :)

ciesze sie:)
nie bedziesz zalowal;)
tyle, ze akurat motoryzacja niebardzo mnie kreci, no chyba, ze jak w Top Gear o niej mowia, zdecydowanie wole pilke nozna;)
alez Ty bledy robisz

ale czy na pewno chcesz miec buty na szpilce? hehe...
obejdzie sie;)
Mam nadziej jak mi się nie spodoba to się zemszcze :P mam nadzieje że się nie nadzieje na jakieś romansidło
Konto usunięte: tyle, ze akurat motoryzacja niebardzo mnie kreci, no chyba, ze jak w Top Gear o niej mowia, zdecydowanie wole pilke nozna;)
też mnie nie kręci motoryzacja zdecydowanie bardziej wole kolarstwo a mimo to lubię pogadać o autkach ale to chyba jak większość facetów :)
co do piłki nożnej hm... po ostatnich wydarzeniach w Austri Szwajcarii i na Słowacji mam mieszane uczucia co do piłki nożnej :/
DOBRA NIECH WAM BĘDZIE ZAINSTALUJE FIREFOXA !!!
nie no jakoś nie przzywiązuje do tego uwagi. zresztą to mój znak rozpoznawczy na tym forum

:)
ostatnio faceci coraz częściej ubierają się w stroje przeznaczone dla kobiet myśle że niedługo dojdzie do tego że panowie będą pomykać w szpileczkach mamy takie czasy że wszystkie chwyty dozwolone byle by być "oryginalnym"

tylko nie rob laleczki voo doo, blagam

no cos Ty, az sie dziwie, ze tego nie ogladales

a ja nie jestem facetem, wiec nie musze o tym gadac hehe...
tomekkolarz: co do piłki nożnej hm... po ostatnich wydarzeniach w Austri Szwajcarii i na Słowacji mam mieszane uczucia co do piłki nożnej :/
a dzis moi kochani Widzewiacy pozazdroscili reprezentantom, prowadzac do 90. minuty 2 do 0 a konczac mecz remisem

bo jak patrze na bledy innych to mi sie utrwalaja, a zawsze bylam swietna w ortografii...
tomekkolarz: ostatnio faceci coraz częściej ubierają się w stroje przeznaczone dla kobiet myśle że niedługo dojdzie do tego że panowie będą pomykać w szpileczkach mamy takie czasy że wszystkie chwyty dozwolone byle by być "oryginalnym"
to ja mam apel do was: bez szalenstw kurde. To, ze my chodzimy w spodniach wcale was nie uprawnia do noszenia szpilek, jasne?
Potrzebne by mi były twoje włosy

po prostu jeśli film mi się nie spodoba będę sadził takie byki że corrida wymięknie :) a ty czytając moje posty wszystko se ładnie utrwalisz

jest dużo filmów których nie oglądałem a które są obowiązkowe
prosty przykład
w życiu nie widziałem filmu "człowiek z blizną" mimo że uchodzi za kultowy i raczej każdy szanujący się przeciętny inoman powinien znać tę pozycje. ja ją znam narazie tylko z recenzji
wież ja nie jestem kobietą a mimo to jerzdże w opcisłych portkach na rowerze oprócz brody gole nogi i czasem lubię wypić redsa
Konto usunięte: a dzis moi kochani Widzewiacy pozazdroscili reprezentantom, prowadzac do 90. minuty 2 do 0 a konczac mecz remisem
bywa. jak bym obstawił ten mecz to bym się załamał :/ swoją drogą po nicku spodziewał bym się że kibicujesz Pogoni Szczecin

Konto usunięte: bo jak patrze na bledy innych to mi sie utrwalaja, a zawsze bylam swietna w ortografii...
do momentu obejrzenia filmu postaram się nie "walić byków"

Konto usunięte: to ja mam apel do was: bez szalenstw kurde. To, ze my chodzimy w spodniach wcale was nie uprawnia do noszenia szpilek, jasne?
ja raczej ubieram się tradycyjnie jedyną awangardą w moim ubiorze mogę być skarpetki bo lubię tzw "stópki" ale to bardziej chodzi o wygodę i higienę niż o trendy mody, chociaż z wypowiedzi Pana Jacykowa wynika że w niektórych kręgach spódniczki u facetów to coś normalnego :) i wcale nie chodzi mi o szkockie kiluty :)

tomekkolarz: no i widzisz jak ja mam nie walic byków jak ja nawet nie potrafie poprawnie przeczytać twojego nicku :/
no wlasnie sie zastanawialam, czemu akurat z tym klubem go polaczyles hehe...
ja tez nie

malo tego, nigdy nie obejrzalam w calosci Preety women;)
tomekkolarz: wież ja nie jestem kobietą a mimo to jerzdże w opcisłych portkach na rowerze oprócz brody gole nogi i czasem lubię wypić redsa
nie no, tutaj to juz przesadziles z tymi byami hehe...
a ja na rowerze jezdze w raczej meskich dresach, a za redsem nie przepadam;)
bo twój nick czytałem ILoveSzczecin :P
to akurat dziwne większość kobiet które zznam ogląda ten film conajmniej 4 x w tygodniu :). tego akurat też nie oglądałem tylko dosłownie słuchałem ten film. kuzyn siedział i oglądał a ja przy drugim kompie zamulałem na Fotka i przy okazji słuchałem :) fajne coś takiego wszystko sobie wyobrażałem :) czyli można powiedzieć że znam film choć w życiu go nie oglądałem :)
aż mi głupio teraz jak patrze na te zdanie :/
dużo kobiet lubi reds'y ja też od czasu do czasu :) a co do stroju na rower u mnie obcisłe portki są wymagane :)