Ahooj marynarze
Piszę z konta kolezanki, tak wiec przejdzmy do rzeczy:
Mowiac krotko nie jestes specjalnie uzdolniona i kreatywan A potrzebuje jakis fajnych pomyslow na zdjecia (chodzi mi tu o zdjecia z ludzmi) takie bardziej artystyczne , kolorwe , po prostu nie takie banalne jak wszystkie ktore dotychczas robilam
Q1. Macie jakies pomysly , by zdjecia nie byly jak to powiedzialam wczesnej banalne?
Q2.Jakim programem zmieniacie i poglebiacie kolory? Chodzi mi tu ogolnie jakich programow uzywacie do obrobek
Za sensowne odpowiedzie , Dziękuje ;*
lista tematów
Fotografia
Konto usunięte: Q1. Macie jakies pomysly , by zdjecia nie byly jak to powiedzialam wczesnej banalne?
poszukaj na digarcie. Tam jest dużo ciekawych zdjęć.
Konto usunięte: 2.Jakim programem zmieniacie i poglebiacie kolory? Chodzi mi tu ogolnie jakich programow uzywacie do obrobek
picasa, ewentualnie photo filtre.
Może i najprostszy ale wiesz jaki ja np miałam problem z nim?

Nie wiedziałam gdzie zapisać zedytowane zdjęcie... Oczywiście w programie się zapisało jako zedytowane, ale w folderze nie było poprawione...
Konto usunięte: Q2.Jakim programem zmieniacie i poglebiacie kolory? Chodzi mi tu ogolnie jakich programow uzywacie do obrobek
Ogólnie dawno się tym nie bawiłam..
Ale fotoszop [ściągnij sobie 30dni]
a jak z darmowych to chyba ta picassa, może photoscape?
Może zrób takie zdjęcia jak są ujęcia z kamery [jakies półzbliżenia itp].. Pooperuj cieniami i śwatłem i nawet banalne zdjęcie powinno być ładne ;-)
Konto usunięte: Nie wiedziałam gdzie zapisać zedytowane zdjęcie... Oczywiście w programie się zapisało jako zedytowane, ale w folderze nie było poprawione...
a tu wystarczyło kliknąć prawym przyciskiem myszy i zapisać :)
Ja ciągle mam problem z zaimportowaniem zdjęć, bo czasem wyskakuje mi opcja skopiowania albumu i wtedy mogłabym edytować zdjęcia.
Konto usunięte: tu wystarczyło kliknąć prawym przyciskiem myszy i zapisać :)
Ja ciągle mam problem z zaimportowaniem zdjęć, bo czasem wyskakuje mi opcja skopiowania albumu i wtedy mogłabym edytować zdjęcia.
Ale robiłam tak i mi się nie zapisywało.
Znaczy zapisywało się w picassie, ale nie w folderze...
Konto usunięte: Q1. Macie jakies pomysly , by zdjecia nie byly jak to powiedzialam wczesnej banalne?
poszukaj na portalach gdzie ludzie pokazują swoją twórczość, digart, plfoto etc
Konto usunięte: Q2.Jakim programem zmieniacie i poglebiacie kolory? Chodzi mi tu ogolnie jakich programow uzywacie do obrobek
photoscape i picasa, więcej nie potrzebuję na tym etapie