- Szukasz tytułu piosenki? Znasz tylko kilka słów z refrenu albo pamiętasz kawałek melodii? Chcesz znaleźć tytuł utworu z jakiejś filmowej sceny?
- Szukasz tekstu piosenki lub tłumaczenia jej?
- Szukasz podkładu ?
Ten temat jest dla Ciebie, pamiętaj jednak, najpierw poszukaj samemu używając wyszukiwarki Google.
Osoby proszące o pomoc swoje pytania prosiłbym aby pisali w kolorze CZERWONYM.
Oczywiscie za wszelkie off topy lub nabijanie bedzie "nagroda" w postaci "bana"
Szukam utworu/tekstu/podkładu strona 122 z 193
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
Jak w temacie. Chodzi mi o kawałek Słonia - Love Forever. Chodzi o fragment z początku kawłałka.. od 00s do 23s.
To zostało zrobione przez Słonia, czy wycięte z innej piosenki? Jeżeli opcja druga, to byłbym mega wdzięczny, gdyby ktoś podał tytuł/podesłał link.
łaski bez sam znalazłem :P Carmelo Tornatore Y Los Tonatos - Mexico Danny Lorence Remix
masz na mysli... Peters & Lee - By Your Side ?
Poszukuje electro z refrenem Reggae (wolnym dosyć), nie jest to Movetown - Now That We Found Love (lecz troche podobne) , nutka jest z tego roku i często słychać ją na imprezach :) z góry wielkie dzięki :)
poszukuje 3 tytuły tych utworów ;>
Z góry dzięki za odpowiedz
http://www.youtube.com/watch?v=B8nrXf8cLN0
pierwszy kojarze z "Chłopaki na Ibizie" poszukaj gdzieś tam na soundtracku
ta piosenka to "Kill Me"

ooo to ja mam takie pytanie :D
Ma ktos moze instrumentalny podklad nutki Flexxip - List ?
prośba niezmierna.. odwdzięcze sie jakos na korzysc uzytkownika ^^
Mianowicie, wteledysku, chłopak bodajże kłóci się z dziewczyną,ona się pakuje i wyprowadza,i gdy wkłada rzeczy do auta,jakiś samochód ją potrąca, potem w teledyku facet, wspomina chwile spędzone z nia..
PIosenka jest w jezyku chyba hiszpanskim albo podobnie brzmiącym ^^ spiewa to fajna laseczka;p w teledysku jest motyw imprezy itp...ale nawazniejsze i najbardziej istotne...w refrenie padają slowa FORKIENTE PAS x2(albo cos w tym stylu,ciezko jednoznacznie wyczaic) moze ktos kojarzy co to moze byc za nuta ?? jest epizod ze laska jedzie terenówką po jakims pustkowiu, potem motyw imprezki...od kilku lat jej szukam...pozdro...