binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  22 července 2009 (pierwszy post)

- Szukasz tytułu piosenki? Znasz tylko kilka słów z refrenu albo pamiętasz kawałek melodii? Chcesz znaleźć tytuł utworu z jakiejś filmowej sceny?

- Szukasz tekstu piosenki lub tłumaczenia jej?

- Szukasz podkładu ?

Ten temat jest dla Ciebie, pamiętaj jednak, najpierw poszukaj samemu używając wyszukiwarki Google.

Osoby proszące o pomoc swoje pytania prosiłbym aby pisali w kolorze CZERWONYM.

Oczywiscie za wszelkie off topy lub nabijanie bedzie "nagroda" w postaci "bana"

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Dracom666
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 5
Dracom666
  1 října 2010

Jak w temacie. Chodzi mi o kawałek Słonia - Love Forever. Chodzi o fragment z początku kawłałka.. od 00s do 23s.

To zostało zrobione przez Słonia, czy wycięte z innej piosenki? Jeżeli opcja druga, to byłbym mega wdzięczny, gdyby ktoś podał tytuł/podesłał link.

Rafaeloo88
Rafaeloo88
  2 října 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: slyszalem na imprezie fajna nutke w stylu meksykanskim przerobiona pod techno, rytm wsumie podoby do desperado ale to nie to, moze wiecie czego szukam ? zanucic tutaj nie umiem ;d ;p ale jest w tym utworku taki okrzyk w stylu Aja ja jajaj !!! hehe :D

łaski bez sam znalazłem :P Carmelo Tornatore Y Los Tonatos - Mexico Danny Lorence Remix
Meffis
Meffis
  2 října 2010
Dracom666
Dracom666: Jak w temacie. Chodzi mi o kawałek Słonia - Love Forever. Chodzi o fragment z początku kawłałka.. od 00s do 23s. To zostało zrobione przez Słonia, czy wycięte z innej piosenki? Jeżeli opcja druga, to byłbym mega wdzięczny, gdyby ktoś podał tytuł/podesłał link.

masz na mysli... Peters & Lee - By Your Side ?
Jestem09Stad
Jestem09Stad
  2 října 2010

Poszukuje electro z refrenem Reggae (wolnym dosyć), nie jest to Movetown - Now That We Found Love (lecz troche podobne) , nutka jest z tego roku i często słychać ją na imprezach :) z góry wielkie dzięki :)

mysza662
mysza662
  2 října 2010
http://www.youtube.com/watch?v=_1GXhRIacf8
szukam piosenki z filmiku
Xxxsamotna87xxX
Xxxsamotna87xxX
  2 října 2010
Witam wszystkich
poszukuje 3 tytuły tych utworów ;>

Z góry dzięki za odpowiedz

http://www.youtube.com/watch?v=B8nrXf8cLN0
gucioreddevil1989
gucioreddevil1989
  3 října 2010

Szukam sweetaśnej, najnowszej piosenki Justina Biebera. Z góry dzięki :* ^^ AjĆ

LovelyDangerouS
LovelyDangerouS
  3 října 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam wszystkich poszukuje 3 tytuły tych utworów ;> Z góry dzięki za odpowiedz http://www.youtube.com/watch?v=B8nrXf8cLN0

pierwszy kojarze z "Chłopaki na Ibizie" poszukaj gdzieś tam na soundtracku

Konto usunięte
Konto usunięte: Szukam sweetaśnej, najnowszej piosenki Justina Biebera. Z góry dzięki :* ^^ AjĆ

ta piosenka to "Kill Me" :ninja:
Meffis
Meffis
  3 října 2010

ooo to ja mam takie pytanie :D

Ma ktos moze instrumentalny podklad nutki Flexxip - List ?

prośba niezmierna.. odwdzięcze sie jakos na korzysc uzytkownika ^^

gucioreddevil1989
gucioreddevil1989
  3 října 2010
Meffis
Meffis: Ma ktos moze instrumentalny podklad nutki Flexxip - List ?

nie mam ale jest dobry:) stare czasy;)
Dracom666
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 5
Dracom666
  4 října 2010
Meffis
Meffis: masz na mysli... Peters & Lee - By Your Side ?

Dzięki men. ;D Właśnie o to mi chodziło. ^^
xXBlondDreamsXx
xXBlondDreamsXx
  5 října 2010
Meffis
Meffis: podklad nutki Flexxip - List ?

miałem kiedyś ich orginalną płytke:)
jak znajde ją podrzuce i wkleje linka do tejże piosenki list instrumental...
(tą wersje instrumental miałem właśnie na płytce....)
BerryO
BerryO
  5 října 2010
Poszukuje tytułu piosenki, a znam tylko kawałek treści teledysku i tyle, więc jakbyście mogli pomóc,to dzięki ;D
Mianowicie, wteledysku, chłopak bodajże kłóci się z dziewczyną,ona się pakuje i wyprowadza,i gdy wkłada rzeczy do auta,jakiś samochód ją potrąca, potem w teledyku facet, wspomina chwile spędzone z nia..
malinek998
malinek998
  5 října 2010
Poszukuję nutki do pobrania z jakiegoś serwisu lub jeśli ktoś ma to niech napisze na pw :) A tytuł to Mafia Mike - Don't stop
MrStavros
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 14
MrStavros
  5 října 2010

PIosenka jest w jezyku chyba hiszpanskim albo podobnie brzmiącym ^^ spiewa to fajna laseczka;p w teledysku jest motyw imprezy itp...ale nawazniejsze i najbardziej istotne...w refrenie padają slowa FORKIENTE PAS x2(albo cos w tym stylu,ciezko jednoznacznie wyczaic) moze ktos kojarzy co to moze byc za nuta ?? jest epizod ze laska jedzie terenówką po jakims pustkowiu, potem motyw imprezki...od kilku lat jej szukam...pozdro...