- Szukasz tytułu piosenki? Znasz tylko kilka słów z refrenu albo pamiętasz kawałek melodii? Chcesz znaleźć tytuł utworu z jakiejś filmowej sceny?
- Szukasz tekstu piosenki lub tłumaczenia jej?
- Szukasz podkładu ?
Ten temat jest dla Ciebie, pamiętaj jednak, najpierw poszukaj samemu używając wyszukiwarki Google.
Osoby proszące o pomoc swoje pytania prosiłbym aby pisali w kolorze CZERWONYM.
Oczywiscie za wszelkie off topy lub nabijanie bedzie "nagroda" w postaci "bana"
lista tematów
Szukam utworu/tekstu/podkładu strona 119 z 193
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
no to tak. xd
szukam piosenki gdy Saleta wchodził wczoraj na ring podczas walki z Najmanem .
bardzo mi sie spodobala ale nie jestem w stanie nic o niej powiedzieć więc licze na osoby, które oglądały wczoraj walki i mi pomogą.. .
z góry thx . ; ) .
szukam piosenki gdy Saleta wchodził wczoraj na ring podczas walki z Najmanem .
bardzo mi sie spodobala ale nie jestem w stanie nic o niej powiedzieć więc licze na osoby, które oglądały wczoraj walki i mi pomogą.. .
z góry thx . ; ) .
gosc gra na fortepianie czy tam piano i se maluja na teledysku po scianie, i na koncu kolo przychodzi do laski z parasolem tak jak to bylo wczesniej na rysunku :)
zna ktoś?
Szukam piosenki, która była grana pod koniec lat 90, albo może 2000 rok już.
Wykonywał ją jakiś boysband, albo wokalista o cukierkowatym głosie. taneczna, tekst też był o tańczeniu i podrywaniu. oczywiście po angielsku.
Wykonywał ją jakiś boysband, albo wokalista o cukierkowatym głosie. taneczna, tekst też był o tańczeniu i podrywaniu. oczywiście po angielsku.
Konto usunięte: gosc gra na fortepianie czy tam piano i se maluja na teledysku po scianie, i na koncu kolo przychodzi do laski z parasolem tak jak to bylo wczesniej na rysunku :)
http://www.youtube.com/watch?v=gH476CxJxfg
Francuski RAP
Znacie teledysk gdzie koleś napada na bank i w tym banku zostaje postrzelony ??
Koleś ma jakieś dziury na twarzy chyba po pryszczach.
W tle słychać syreny.
Yukiko: Szukam piosenki, która była grana pod koniec lat 90, albo może 2000 rok już.
Backstreet Boys, Westlife, B3, O-Town, Blue, N-sync, Busted, Craig David, Five było tego więcej.. powodzenia w szukaniu :P
Ale ja chceee

Wspomnienia to najważniejsze co nam pozostaje,
zapamiętujemy te najbardziej wzruszające,
płynące z głębi serca,
zapisane do końca życia...