Gothiclady
Gothiclady
  20 prosince 2011 (pierwszy post)

Marusha - Deep

LuznyGosc
LuznyGosc
  28 května 2012

Modern Talking - You Are Not Alone

http://www.youtube.com/watch?v=Es2Fqc5Ij6I&feature=related

LuznyGosc
LuznyGosc
  28 května 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Grasz w końcu na perkusji, czy nie? :)

Ja? Nie. Skąd ta myśl?
WilczeLyko
WilczeLyko
  28 května 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Ja? Nie. Skąd ta myśl?

Hm, raczej Cię nie pomyliłem z nikim, nie miałeś takich planów parę lat temu? :>
LuznyGosc
LuznyGosc
  28 května 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Hm, raczej Cię nie pomyliłem z nikim, nie miałeś takich planów parę lat temu? :>

Nie. Zdecydowanie nie. Jeśli już, to grę na gitarze, ale to też się nie zdarzyło. :)
WilczeLyko
WilczeLyko
  28 května 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Nie. Zdecydowanie nie. Jeśli już, to grę na gitarze, ale to też się nie zdarzyło. :)

Dałbym sobie dłoń uciąć, że to Tobie wysyłałem programy do nauki, jedynki i takie pierdoły, też Patryk się nazywał, wyglądał jak Ty, i chyba był bratem Greya, ale mogłem coś pomotać :rotfl:.
LuznyGosc
LuznyGosc
  28 května 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dałbym sobie dłoń uciąć, że to Tobie wysyłałem programy do nauki, jedynki i takie pierdoły, też Patryk się nazywał, wyglądał jak Ty, i chyba był bratem Greya, ale mogłem coś pomotać

No to ja jestem jego bratem, ale że na perkusji chciałem grać, to pierwsze słyszę. :ziober2: Chyba, że mam słabą pamięć, ale kurde nie wydaje mi się.
WilczeLyko
WilczeLyko
  28 května 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: No to ja jestem jego bratem, ale że na perkusji chciałem grać, to pierwsze słyszę. Chyba, że mam słabą pamięć, ale kurde nie wydaje mi się.

Hehehehe, kurde nie mam już starych pw. ale było coś takiego, ja praktycznie jestem pewien, a Ty może nie pamiętasz, być może to był tylko trick, żeby wyrywać dupeczki na pałeczki? :rotfl:.
LuznyGosc
LuznyGosc
  28 května 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Hehehehe, kurde nie mam już starych pw. ale było coś takiego, ja praktycznie jestem pewien, a Ty może nie pamiętasz, być może to był tylko trick, żeby wyrywać dupeczki na pałeczki? .

To powiedz Ty mi lepiej, jaki wtedy login miałeś. :> Może było, skoro tak twierdzisz, ale to nie wiem, skąd mi taki pomysł przyszedł do głowy. :D
LuznyGosc
LuznyGosc
  28 května 2012

Bad Boys Blue - You're A Woman, I'm A Man

http://www.youtube.com/watch?v=WlaHXmRuZzA&feature=related

WilczeLyko
WilczeLyko
  28 května 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: To powiedz Ty mi lepiej, jaki wtedy login miałeś. :> Może było, skoro tak twierdzisz, ale to nie wiem, skąd mi taki pomysł przyszedł do głowy. :D

Hehehe, też nie wiem, pw ;d.
PsychoKiller
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 22
PsychoKiller
  28 května 2012
Suffocation "Seeds of the Suffering"

Bedziemy chronic tylko to co kochamy,
Bedziemy kochac tylko to co rozumiemy,
Bedziemy rozumiec tylko to co poznamy.

Marylka
Marylka
  28 května 2012

Episode #11 - Headhunteż - Hard With Style.
:-))

Naniiii
Naniiii
  28 května 2012

Headhunteż - Hard With Style Episode #12

Marylka
Marylka: Episode #11

jest nowszy:mrgreen::nutki:
Marylka
Marylka
  28 května 2012
Naniiii
Naniiii: jest nowszy

Wiem, słuchałam, jestem na bieżąco ;-P. Jednak dupy nie urywa. :-)
Marylka
Marylka
  28 května 2012

Kaskade - Lessons In Love (Headhunteż Remix).