Gothiclady
Gothiclady
  20 prosince 2011 (pierwszy post)

Marusha - Deep

Marylka
Marylka
  27 května 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Laurka to niezbyt trafna opcja. :P

Wytłumacz mi zatem o czym myślałeś.

HuczuHucz - Gdyby Nie To.
Marylka
Marylka
  27 května 2012

Sandra.

LuznyGosc
LuznyGosc
  27 května 2012
Marylka
Marylka: Wytłumacz mi zatem o czym myślałeś.

O ogolnym dobrym wrazeniu. :ziober2:
Marylka
Marylka
  27 května 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: O ogolnym dobrym wrazeniu.

Nie rozumiem. :(
LuznyGosc
LuznyGosc
  27 května 2012

Bonson / Matek - Samobójstwo

:)

LuznyGosc
LuznyGosc
  27 května 2012
Marylka
Marylka: Nie rozumiem. :(

Wymiguje sie. :ziober2:
Marylka
Marylka
  27 května 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Wymiguje sie.

Mężczyźni.
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  27 května 2012
Marylka
Marylka:

Co to było? Dziwna emotka, co mnie zaczepiasz? :ziober2:

Maciej Silski - Gdy umiera dzień.

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

LuznyGosc
LuznyGosc
  27 května 2012
Marylka
Marylka: Mężczyźni.

A co Ci sie w mezczyznach nie podoba? :ziober2:
Sandra
Sandra
  27 května 2012
LuznyGosc
LuznyGosc:

o Luźny, ten co mi Agę podrywa, Witaj :ziober2:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Marylka
Marylka
  27 května 2012
Sandra
Sandra: Co to było? Dziwna emotka, co mnie zaczepiasz?

Fajna emotka, nie? Chciałabyś wiedzieć jaka, no, no. :ziober2:

LuznyGosc
LuznyGosc: A co Ci sie w mezczyznach nie podoba?

Ohohoh, nocy by nam nie starczyło, zanim skończyłabym Ci wyjaśniać co. :rotfl:

Małpa - Pozwól mi nie mówić nic.
Sandra
Sandra
  27 května 2012
Marylka
Marylka: Fajna emotka, nie? Chciałabyś wiedzieć jaka, no, no.

No chciałabym, Coś taniec i kręcenie dupką :ziober2:

HuczuHucz - Gdyby nie to:zakochany:

LuznyGosc
LuznyGosc
  27 května 2012
Sandra
Sandra: o Luźny, ten co mi Agę podrywa, Witaj

Jak Tobie, jak sobie ja podrywam. :ziober2:

Marylka
Marylka: Ohohoh, nocy by nam nie starczyło, zanim skończyłabym Ci wyjaśniać co.

Nie ma sprawy, po nocy przychodzi dzien. :P
Letal
Letal
  27 května 2012

@Sandra:
buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*
buziak:* buziak:* buziak:*buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:* buziak:*
Sandra przysięgam że sam to pisałem :ziober2: .

Jamal - Pojde Tylko Tam

Marylka
Marylka
  27 května 2012
Sandra
Sandra: No chciałabym, Coś taniec i kręcenie dupką

Nie dla psa kiełbasa!

LuznyGosc
LuznyGosc: Nie ma sprawy, po nocy przychodzi dzien. :P

Jednak wolę się wyspać.