Gothiclady
Gothiclady
  20 prosince 2011 (pierwszy post)

Marusha - Deep

qaiIIard
qaiIIard
  22 května 2012

Ten też jest dobry, co? :ziober2:

daenerys
daenerys
  22 května 2012

Zapamiętam, haha. :ziober2: pewnie znowu skończę we włoszech w tym roku to trzeba by było się pouczyć języka. ;)

Biedny, czemu to życie musi być takie trudne, samo pasmo wyborów! :rotfl:

Dokładnie. Ale nie można poddać się nostalgii, jesteśmy dorośli to trzeba z tego korzystać jakie profity ona daje :D

daenerys
daenerys
  22 května 2012

Taki, niepokojący :D

LuznyGosc
LuznyGosc
  22 května 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zapamiętam, haha. pewnie znowu skończę we włoszech w tym roku to trzeba by było się pouczyć języka. ;)

Naucz się tej piosenki i śpiewaj na ulicy, to każdy Włoch na Ciebie poleci. :ziober2: Ja z kolei chciałbym się nauczyć hiszpańskiego. Chcę kiedyś na dłuższy okres do Barcelony wyjechać, pozwiedzać trochę Katalonię, a przede wszystkim klub.

Konto usunięte
Konto usunięte: Biedny, czemu to życie musi być takie trudne, samo pasmo wyborów!

Jestem facetem. Muszę dokonywać męskich wyborów. Wybrałem. :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Dokładnie. Ale nie można poddać się nostalgii, jesteśmy dorośli to trzeba z tego korzystać jakie profity ona daje :D

Taaa. Kiedyś tak bardzo spieszyło się nam do dorosłości, a teraz uciekamy w wspomnienia i marudzimy, że kiedyś było lepiej. Ech. Dorosłość daje tylko więcej możliwości, ale też i więcej problemów, zmartwień, no i oczywiście zmarszczek na czole. :P
LuznyGosc
LuznyGosc
  22 května 2012

Eros Ramazzotti - Più Bella Cosa

http://www.youtube.com/watch?v=eTOKcxIujgE&feature=fvwrel

LuznyGosc
LuznyGosc
  22 května 2012

Eros Ramazzotti - Un'Altra Te

http://www.youtube.com/watch?v=Ryx-GavaRw0&feature=relmfu

LuznyGosc
LuznyGosc
  22 května 2012

:zakochany:
daenerys
daenerys
  22 května 2012

W sumie nie miałam z tym problemu, sierść koloru blond na głowie, jasna cera i niebieskie oczy robią swoje. :D
Klub sportowy? Kurczę hiszpania też fajna, tam chyba nawet bardziej charakterni i temperamentni ludzie niż w italii, no i tamtejsze tańce. Paso doble. :zakochany: Mysle, ze podstaw języka idzie szybko się nauczyć. :)

Dumnam z wać pana i dokonanego wyboru. :ziober2:

Tak jest wszedzie, analogicznie - większa władza - większa odpowiedzialność.

LuznyGosc
LuznyGosc
  22 května 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie nie miałam z tym problemu, sierść koloru blond na głowie, jasna cera i niebieskie oczy robią swoje. :D

Nie obraź się, ale w moim guście na przykład bardziej leżą szatynki. :ziober2: Ale oczy niebieskie, uła. Najlepsze. Też mam. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Klub sportowy? Kurczę hiszpania też fajna, tam chyba nawet bardziej charakterni i temperamentni ludzie niż w italii, no i tamtejsze tańce. Paso doble. Mysle, ze podstaw języka idzie szybko się nauczyć. :)

Tak. Moim największym marzeniem do tej pory jest zwiedzenie klubu, Camp Nou. Podstawy języka już znam - puta Madrid. :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Dumnam z wać pana i dokonanego wyboru.

Ależ dziękuję białogłowa. :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Tak jest wszedzie, analogicznie - większa władza - większa odpowiedzialność.

Wolałem dostać pasem po dupie niż dostawać od życia po dupie. :)
LuznyGosc
LuznyGosc
LuznyGosc
  22 května 2012

Mimo, iż leżę w łóżku, to padam. Lecę zatem, a w południe się odezwę. Dobranoc Patka. :) :*

daenerys
daenerys
  22 května 2012

Nie obrażam, nie ma powodu przecież :D Sama chyba też lubię patrzec na brunetki, stąd chyba słabość do azjatyckiej i właśnie hiszpańskiej-włoskiej urody. Taka Dita. :D A oczy mam w sumie dziwne, bo potrafią być szare, intensywnie niebieskie, jasne, albo wręcz granatowe. :ninja:

W pierwszej kolejności pomyślałam o jakimś klubie nocnym. :rotfl: A, to spoko, możesz już jechać!;-D

Buzi w policzek można dać czy już zabronione? :ziober2:

I prawidłowo, choć nie jestem za biciem dziewczynek w ten sposób. A chłop to musi się dyscypliny nauczyć, bo w dziub i jak jeszcze dostanie. :)

Miałam się właśnie żegnać bo na 12 jednak trzeba wstac. :ziober2: dobrej nocy i do jutra. :*

LuznyGosc
LuznyGosc
  22 května 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie obrażam, nie ma powodu przecież :D Sama chyba też lubię patrzec na brunetki, stąd chyba słabość do azjatyckiej i właśnie hiszpańskiej-włoskiej urody. Taka Dita. :D A oczy mam w sumie dziwne, bo potrafią być szare, intensywnie niebieskie, jasne, albo wręcz granatowe.

Dita - Darwin Information Typing Architecture. :ninja: A soczewki nosisz czy co?

Konto usunięte
Konto usunięte: W pierwszej kolejności pomyślałam o jakimś klubie nocnym. A, to spoko, możesz już jechać!;-D

Nie no, ja raczej za takimi miejscami nie przepadam. Za kogo Ty mnie masz. :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Buzi w policzek można dać czy już zabronione?

Jasne, że można. Czemu miałoby być zabronione? :P

Konto usunięte
Konto usunięte: I prawidłowo, choć nie jestem za biciem dziewczynek w ten sposób. A chłop to musi się dyscypliny nauczyć, bo w dziub i jak jeszcze dostanie. :)

Dla dziewczynek inna kara. Nie wiem jaka, bo nie pamiętam, jak moja siostra była karana. Może mi powiesz, jakie są sposoby karania dziewczynek. :>
WilczeLyko
WilczeLyko
  22 května 2012

AJKS - Oni krzyczą głośniej od Boga.mp3

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54