Marusha - Deep
Czego słuchasz w tym momencie? strona 753 z 3084
Zapamiętam, haha. pewnie znowu skończę we włoszech w tym roku to trzeba by było się pouczyć języka. ;)
Biedny, czemu to życie musi być takie trudne, samo pasmo wyborów!
Dokładnie. Ale nie można poddać się nostalgii, jesteśmy dorośli to trzeba z tego korzystać jakie profity ona daje :D
Naucz się tej piosenki i śpiewaj na ulicy, to każdy Włoch na Ciebie poleci.

Jestem facetem. Muszę dokonywać męskich wyborów. Wybrałem.

Taaa. Kiedyś tak bardzo spieszyło się nam do dorosłości, a teraz uciekamy w wspomnienia i marudzimy, że kiedyś było lepiej. Ech. Dorosłość daje tylko więcej możliwości, ale też i więcej problemów, zmartwień, no i oczywiście zmarszczek na czole. :P
W sumie nie miałam z tym problemu, sierść koloru blond na głowie, jasna cera i niebieskie oczy robią swoje. :D
Klub sportowy? Kurczę hiszpania też fajna, tam chyba nawet bardziej charakterni i temperamentni ludzie niż w italii, no i tamtejsze tańce. Paso doble. Mysle, ze podstaw języka idzie szybko się nauczyć. :)
Dumnam z wać pana i dokonanego wyboru.
Tak jest wszedzie, analogicznie - większa władza - większa odpowiedzialność.
Nie obraź się, ale w moim guście na przykład bardziej leżą szatynki.

Tak. Moim największym marzeniem do tej pory jest zwiedzenie klubu, Camp Nou. Podstawy języka już znam - puta Madrid.

Ależ dziękuję białogłowa.

Wolałem dostać pasem po dupie niż dostawać od życia po dupie. :)
Nie obrażam, nie ma powodu przecież :D Sama chyba też lubię patrzec na brunetki, stąd chyba słabość do azjatyckiej i właśnie hiszpańskiej-włoskiej urody. Taka Dita. :D A oczy mam w sumie dziwne, bo potrafią być szare, intensywnie niebieskie, jasne, albo wręcz granatowe.
W pierwszej kolejności pomyślałam o jakimś klubie nocnym. A, to spoko, możesz już jechać!;-D
Buzi w policzek można dać czy już zabronione?
I prawidłowo, choć nie jestem za biciem dziewczynek w ten sposób. A chłop to musi się dyscypliny nauczyć, bo w dziub i jak jeszcze dostanie. :)
Miałam się właśnie żegnać bo na 12 jednak trzeba wstac. dobrej nocy i do jutra. :*
Dita - Darwin Information Typing Architecture.

Nie no, ja raczej za takimi miejscami nie przepadam. Za kogo Ty mnie masz.

Jasne, że można. Czemu miałoby być zabronione? :P
Dla dziewczynek inna kara. Nie wiem jaka, bo nie pamiętam, jak moja siostra była karana. Może mi powiesz, jakie są sposoby karania dziewczynek. :>