Gothiclady
Gothiclady
  20 prosince 2011 (pierwszy post)

Marusha - Deep

MuyBueno
MuyBueno
  24 listopadu 2014

Black Sun Empire & Audio - Drizzle :zakochany:

Earth
Earth
  24 listopadu 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Za dużo komplikowania, sporo pisania. :)

Ok. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Co mnie cieszy, że nie jestem tak czytelny. ^^

Bycie trudnym do rozwikłania, a niezrozumiałym dla otoczenia to wbrew pozorom co innego. :D
Konto usunięte
Konto usunięte: Już tu jedną starałem się muzycznie rozgryźć. xD Z mizernym dla mnie skutkiem. :) To że zawsze chyba te disco polo, techno we mnie będzie, nie może przesądzać, że inna nuta mnie w łepetynę nie wejdzie. :D

Czemu mizernym dla Ciebie? Brzmi jakby odbiło się to negatywnie na Tobie. :D
No dobsz, dobsz!
MuyBueno
MuyBueno
  25 listopadu 2014

Hallucinator - Inferno

MuyBueno
MuyBueno
  25 listopadu 2014

Philip T.B.C. - Galactic (BTK Remix).

MuyBueno
MuyBueno
  25 listopadu 2014

KUNG - Black Lion

Agares
Agares
  25 listopadu 2014
Earth
Earth: pozorom

Czy pozory nie mają mydlić "oczu"? :D Toć to ich zadanie!. :)
Earth
Earth: Czemu mizernym dla Ciebie? Brzmi jakby odbiło się to negatywnie na Tobie. :D

U Ciebie to miało spowodować skutek współczucia mnie. :rotfl:
Efekt - kolejny raz mizerny mój plan. :D

Chyba...
Earth
Earth: Ok. :D

KO.
Earth
Earth
  25 listopadu 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy pozory nie mają mydlić "oczu"? :D Toć to ich zadanie!. :)

Widocznie im się udało, bo im uległeś, stąd starając się być enigmatyczny, jesteś po prostu niezrozumiały. ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: U Ciebie to miało spowodować skutek współczucia mnie. Efekt - kolejny raz mizerny mój plan. :D Chyba...

Nie wiem na razie czemu mizerny, więc nie mam czemu dokładnie współczuć. :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: KO.

:rotfl:
Earth
Earth
  25 listopadu 2014

Synfesajz mi, end rebut, aj nid tu start egen, aj nid tu mejk it difrent.. :nutki:

Agares
Agares
  25 listopadu 2014
Earth
Earth: Widocznie im się udało, bo im uległeś, stąd starając się być enigmatyczny, jesteś po prostu niezrozumiały. ;D

Ale, ale...ja się o to nie staram wcale. Taki jestem i jak już wspominałem, czuję się z tym doskonale. :D
Earth
Earth: Nie wiem na razie czemu mizerny, więc nie mam czemu dokładnie współczuć.

Skoro mi się nie udało, to mizernie poszło, troszkę cukru by mi się przydało, obym miał chęć na dalsze poznawanie/dopytywanie. :D
Starałem się, specjalnie dla Cię, teraz napisać tak, byś zrozumiała. xD
Oć skłamcz, że udało to mnie się. :and:
Earth
Earth: Synfesajz mi, end rebut, aj nid tu start egen, aj nid tu mejk it difrent..

Podana fraza - Synfesajz mi, end rebut, aj nid tu start egen, aj nid tu mejk it difrent.. - nie została odnaleziona.
Zapodaj linka. :rotfl:
Earth
Earth
  25 listopadu 2014
Ostatnio edytowany: 1 ledna 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale, ale...ja się o to nie staram wcale. Taki jestem i jak już wspominałem, czuję się z tym doskonale. :D

No to dobrze w takim razie. ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: Skoro mi się nie udało, to mizernie poszło, troszkę cukru by mi się przydało, obym miał chęć na dalsze poznawanie/dopytywanie. :D Starałem się, specjalnie dla Cię, teraz napisać tak, byś zrozumiała. xD Oć skłamcz, że udało to mnie się.

A może być stewia? ;D
Tak, chyba Ci się udało. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Podana fraza - Synfesajz mi, end rebut, aj nid tu start egen, aj nid tu mejk it difrent.. - nie została odnaleziona. Zapodaj linka.

Edit: Albo spróbuj tak - Synthesize me, and reboot, I need to start again, I need to make it different :rotfl:
Agares
Agares
  25 listopadu 2014
Earth
Earth: ?

:crylol:
Skądś to znam. :D
Earth
Earth: No to dobrze w takim razie.

Pewnie że tak, liczę się tylko ja, nie inne osoby. :)
Earth
Earth: A może być stewia?

Nie, nie może być, cukier tylko krystaliczny ma odpowiedni smak. :D
Earth
Earth
  25 listopadu 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Skądś to znam. :D

Oh, naprawdę? Skąd? :ninja: :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie że tak, liczę się tylko ja, nie inne osoby. :)

Póki nie krzywdzisz tym samym innych to jest ok. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie, nie może być, cukier tylko krystaliczny ma odpowiedni smak. :D

No nie polecam stewii np do kawy, smakuje jakby dosypać tam glutaminianu ;D
Agares
Agares
  25 listopadu 2014
Ostatnio edytowany: 1 ledna 1970
Earth
Earth: Oh, naprawdę? Skąd?

Tak, nie kłamczę. :D Prawdopodobnie stąd, może nawet i Ty mnie tym raczyłaś, nie pamiętam. :D
Earth
Earth: Póki nie krzywdzisz tym samym innych to jest ok. :D

Niekoniecznie ja muszę to jako krzywdzenie ich spostrzegać. :P Oni mogą coś tak odbierać, no i...co dla jednego przykrością, dla innego może być przyjemnością. :ninja:
Earth
Earth: No nie polecam stewii np do kawy, smakuje jakby dosypać tam glutaminianu ;D

Strzelam! :D Do Yerby jednak się doskonale nadaje? :)
Edit: Miałaś coś dokupić do zestaw pijackiego, nie jestem pewien jednak co to było, zakup był? Może zaskoczysz o czym mowa jest. :D
Agares
Agares
  25 listopadu 2014

Znalazłem, matero, o to mnie cho Patryszowa. :D

Earth
Earth
  25 listopadu 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak, nie kłamczę. :D Prawdopodobnie stąd, może nawet i Ty mnie tym raczyłaś, nie pamiętam. :D

:ninja: :ninja: KO.

Konto usunięte
Konto usunięte: Niekoniecznie ja muszę to jako krzywdzenie ich spostrzegać. :P Oni mogą coś tak odbierać, no i...co dla jednego przykrością, dla innego może być przyjemnością.

Czasami warto sie zastanowić jak nasze działania.. oddziałują na inne osoby. I jeśli nie działa się wtedy negatywnie z premedytacją, to myślę, że jest ok. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Strzelam! :D Do Yerby jednak się doskonale nadaje? :) Edit: Miałaś coś dokupić do zestaw pijackiego, nie jestem pewien jednak co to było, zakup był? Może zaskoczysz o czym mowa jest. :D

Fu, słodzona czymkolwiek yerba zupełnie mi się nie widzi. :D
Matero z tykwy, ale na razie nie dokupię, bo często zdarza mi się zostawić yerbę na kilka godzin i o ile w ceramicznym jest spoko, tak tykwa mi zacznie się psuć :D