Marusha - Deep
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 2737 z 3084
Ok. :D
Bycie trudnym do rozwikłania, a niezrozumiałym dla otoczenia to wbrew pozorom co innego. :D
Konto usunięte: Już tu jedną starałem się muzycznie rozgryźć. xD Z mizernym dla mnie skutkiem. :)
To że zawsze chyba te disco polo, techno we mnie będzie, nie może przesądzać, że inna nuta mnie w łepetynę nie wejdzie. :D
Czemu mizernym dla Ciebie? Brzmi jakby odbiło się to negatywnie na Tobie. :D
No dobsz, dobsz!
Widocznie im się udało, bo im uległeś, stąd starając się być enigmatyczny, jesteś po prostu niezrozumiały. ;D
Konto usunięte: U Ciebie to miało spowodować skutek współczucia mnie.
Efekt - kolejny raz mizerny mój plan. :D Chyba...
Nie wiem na razie czemu mizerny, więc nie mam czemu dokładnie współczuć.

Earth: Widocznie im się udało, bo im uległeś, stąd starając się być enigmatyczny, jesteś po prostu niezrozumiały. ;D
Ale, ale...ja się o to nie staram wcale. Taki jestem i jak już wspominałem, czuję się z tym doskonale. :D
Skoro mi się nie udało, to mizernie poszło, troszkę cukru by mi się przydało, obym miał chęć na dalsze poznawanie/dopytywanie. :D
Starałem się, specjalnie dla Cię, teraz napisać tak, byś zrozumiała. xD
Oć skłamcz, że udało to mnie się.

Podana fraza - Synfesajz mi, end rebut, aj nid tu start egen, aj nid tu mejk it difrent.. - nie została odnaleziona.
Zapodaj linka.

Konto usunięte: Ale, ale...ja się o to nie staram wcale. Taki jestem i jak już wspominałem, czuję się z tym doskonale. :D
No to dobrze w takim razie. ;D
Konto usunięte: Skoro mi się nie udało, to mizernie poszło, troszkę cukru by mi się przydało, obym miał chęć na dalsze poznawanie/dopytywanie. :D
Starałem się, specjalnie dla Cię, teraz napisać tak, byś zrozumiała. xD
Oć skłamcz, że udało to mnie się.
A może być stewia? ;D
Tak, chyba Ci się udało. :D
Konto usunięte: Podana fraza - Synfesajz mi, end rebut, aj nid tu start egen, aj nid tu mejk it difrent.. - nie została odnaleziona.
Zapodaj linka.
Edit: Albo spróbuj tak - Synthesize me, and reboot, I need to start again, I need to make it different

Oh, naprawdę? Skąd?

Póki nie krzywdzisz tym samym innych to jest ok. :D
No nie polecam stewii np do kawy, smakuje jakby dosypać tam glutaminianu ;D
Tak, nie kłamczę. :D Prawdopodobnie stąd, może nawet i Ty mnie tym raczyłaś, nie pamiętam. :D
Niekoniecznie ja muszę to jako krzywdzenie ich spostrzegać. :P Oni mogą coś tak odbierać, no i...co dla jednego przykrością, dla innego może być przyjemnością.

Strzelam! :D Do Yerby jednak się doskonale nadaje? :)
Edit: Miałaś coś dokupić do zestaw pijackiego, nie jestem pewien jednak co to było, zakup był? Może zaskoczysz o czym mowa jest. :D
Konto usunięte: Tak, nie kłamczę. :D Prawdopodobnie stąd, może nawet i Ty mnie tym raczyłaś, nie pamiętam. :D

Konto usunięte: Niekoniecznie ja muszę to jako krzywdzenie ich spostrzegać. :P Oni mogą coś tak odbierać, no i...co dla jednego przykrością, dla innego może być przyjemnością.
Czasami warto sie zastanowić jak nasze działania.. oddziałują na inne osoby. I jeśli nie działa się wtedy negatywnie z premedytacją, to myślę, że jest ok. :D
Konto usunięte: Strzelam! :D Do Yerby jednak się doskonale nadaje? :)
Edit: Miałaś coś dokupić do zestaw pijackiego, nie jestem pewien jednak co to było, zakup był? Może zaskoczysz o czym mowa jest. :D
Fu, słodzona czymkolwiek yerba zupełnie mi się nie widzi. :D
Matero z tykwy, ale na razie nie dokupię, bo często zdarza mi się zostawić yerbę na kilka godzin i o ile w ceramicznym jest spoko, tak tykwa mi zacznie się psuć :D