Gothiclady
Gothiclady
  20 prosince 2011 (pierwszy post)

Marusha - Deep

NiemamDloni
NiemamDloni
  9 února 2012

Dobry :)

Liviu Hodor feat Mona - Sweet Love (Menegatti & Fatrix Remix)

tibauld
tibauld
  9 února 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobry :)

Dobry. :)
NiemamDloni
NiemamDloni
  9 února 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobry. :)

Jak żyjemy :)

Paluch - Życie Jest Piękne
tibauld
tibauld
  9 února 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak żyjemy :)

Raz lepiej, raz gorzej. Dzisiaj przynajmniej nic mnie nie strzela. Aż w sumie dziw bierze, bo powinno. :ziober2:
A Ty jak żyjesz?

DonGuralEsko - Cuda się zdarzają
tibauld
tibauld
  10 února 2012

DonGuralEsko - Gadka na paktach

NiemamDloni
NiemamDloni
  10 února 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Raz lepiej, raz gorzej. Dzisiaj przynajmniej nic mnie nie strzela. Aż w sumie dziw bierze, bo powinno. A Ty jak żyjesz?

Dzis jest najwidoczniej lepiej, skoro nawet tutaj pojawiłeś się
U mnie znakomicie, wiele spraw załatwionych pomyślnie :) Wiem co mnie czeka w ten week, mam wiele pomysłów na 14 i tak dalej
Tylko nie wiem jak finansowo będę wyglądał

:D

Nickelback- When We Stand Together
tibauld
tibauld
  10 února 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dzis jest najwidoczniej lepiej, skoro nawet tutaj pojawiłeś się U mnie znakomicie, wiele spraw załatwionych pomyślnie :) Wiem co mnie czeka w ten week, mam wiele pomysłów na 14 i tak dalej Tylko nie wiem jak finansowo będę wyglądał

Troche mi plecy doskwierają ale nie na tyle, by nie siedzieć. Poza tym to może nie przez moje dolegliwości a tak po prostu. W sumie to już 3 miesiące tak się wożę.
To dobrze, jak są pomysły i czas jest dobrze zagospodarowany.
Ja pewnie jutro finansowo będę stał lepiej, jeszcze się za tamten rok z byłym pracodawcą się rozliczam. :D

DonGuralEsko - P.D.G.
NiemamDloni
NiemamDloni
  10 února 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Troche mi plecy doskwierają ale nie na tyle, by nie siedzieć. Poza tym to może nie przez moje dolegliwości a tak po prostu. W sumie to już 3 miesiące tak się wożę. To dobrze, jak są pomysły i czas jest dobrze zagospodarowany. Ja pewnie jutro finansowo będę stał lepiej, jeszcze się za tamten rok z byłym pracodawcą się rozliczam. :D

Ja się zaraz kładę albo coś, pierdole :) jeszcze Twoja dolegliwość odbije się na mnie
Wszystko elegancko zaplanowane, tylko kiepsko stoję z flow :)

Limp Bizkit - Gold Cobra
Krystian
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 9
Krystian
  10 února 2012
Breaking Benjamin - So Cold
tibauld
tibauld
  10 února 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja się zaraz kładę albo coś, pi..e :) jeszcze Twoja dolegliwość odbije się na mnie Wszystko elegancko zaplanowane, tylko kiepsko stoję z flow :)

Na razie odbija się na wszystkich w otoczeniu, jednak nie przez łącze internetowe. :rotfl: Potrafię być mocno przykry jak mnie choroba "gryzie". :ziober2:
A ja jeszcze mógłbym w domu posiedzieć za oszczędności, jednak trzeba będzie wracać do roboty, bo w domu to nie to samo i wolałbym wszystkiego nie roztrwaniać. :D

DonGuralEsko - Zachodni wiatr wieje
tibauld
tibauld
  10 února 2012

DonGuralEsko - Krótki przekrój Babilonu

tibauld
tibauld
  10 února 2012

DonGuralEsko - Podobno (prod. Dj Haem)

tibauld
tibauld
  10 února 2012

DonGuralEsko - Chropowato (prod. Mikser)

tibauld
tibauld
  10 února 2012

DonGuralEsko - Wiesz jak jest (prod. Mikser, scratch Lordz of Faderz)

tibauld
tibauld
  10 února 2012

DonGuralEsko - Chłód (prod. Dj Haem)