Gothiclady
Gothiclady
  20 prosince 2011 (pierwszy post)

Marusha - Deep

AkaDwa
AkaDwa
  17 února 2013
Earth
Earth: Żyjemy za krótko, żeby się bać! ;) Jakich konsekwencji odezwania się do niej, się boisz?;)

Ej, ej - pisz do mnie po polsku o tej godzinie :mrgreen:

Earth
Earth: Przesłucham, ale ja takiej muzyki ogólnie nie słucham, nie umiem znaleźć w niej piękna. Teksty wolę sobie czytać. ;d

Aż tak dobrym nie jest, by pisać : P

Szkoda, nie wiesz co tracisz. ;-)
Konto usunięte
Konto usunięte: Buka - Zamknij oczy f. Skor.
AkaDwa
AkaDwa
  17 února 2013

Doda - XXX.

Earth
Earth
  17 února 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Ej, ej - pisz do mnie po polsku o tej godzinie

Ah, przepraszam! W sensie czego się boisz do niej odezwać? : D

Konto usunięte
Konto usunięte: Aż tak dobrym nie jest, by pisać : P Szkoda, nie wiesz co tracisz. ;-)

Ech, to co w nim jest dobrego, skoro nie teksty? :) Bo ja w rapie widzę opcję wartości w tekstach, ale muszę je sobie przeczytać, nie umiem słuchać jakoś. :)
AkaDwa
AkaDwa
  17 února 2013
Earth
Earth: Ech, to co w nim jest dobrego, skoro nie teksty? :) Bo ja w rapie widzę opcję wartości w tekstach, ale muszę je sobie przeczytać, nie umiem słuchać jakoś. :)

A to w popie nie? Ej..

Chodzi mnie o to co ja widzę, w swej lubianej przeze mnie muzyce, że tekst - tekstem. Może być dobry, ale jak imho jest słabo zgrany z podkładem/beatem i z marnym flou czyt. głosem, śpiewanie, chórkiem to dla mnie nie jest do nie słuchania jeżeli jest marnie. Bądź coś z wcześniejszego po prostu kuleje.

Nie wystarczy by grało.. U Ciebie też tak jest, ale o tym nie wiesz pewnie - tzn do teraz.
Earth
Earth: Ah, przepraszam! W sensie czego się boisz do niej odezwać? : D

Wyobrazam se zmienny level życia.

Pezet - Zjem cie f. fokus.
Earth
Earth
  17 února 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: A to w popie nie? Ej.. Chodzi mnie o to co ja widzę, w swej lubianej przeze mnie muzyce, że tekst - tekstem. Może być dobry, ale jak imho jest słabo zgrany z podkładem/beatem i z marnym flou czyt. głosem, śpiewanie, chórkiem to dla mnie nie jest do nie słuchania jeżeli jest marnie. Bądź coś z wcześniejszego po prostu kuleje. Nie wystarczy by grało.. U Ciebie też tak jest, ale o tym nie wiesz pewnie - tzn do teraz.

Napiszę inaczej :D Nie lubię rapu, dla mnie jest to dalekie od pojęcia muzyki, do tego drażni mnie "wokal", więc JEDYNĄ wartość jaką w tym widzę to tekst, a że nie lubię tego słuchać to sobie czytam. Dla mnie muzyka obecnie ogólnie nie musi mieć nawet tekstu. ale lubię jak go ma, bo jest dopełnieniem. Niemniej np muzyka filmowa rzadko go posiada, klasyczna również a jest dla mnie jest to właśnie synonim i symbol muzyki. ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Wyobrazam se zmienny level życia.

Chyba nie rozumiem. :ninja:
AkaDwa
AkaDwa
  17 února 2013
Earth
Earth: Chyba nie rozumiem.

Jam skromny - 4ro w domu, 23lat me wg. rocznika. 26/27 chciałbym rodzine mieć. Rodzinę czyt. Ja - ona + potomstwo.
Ona jedynaczka, rygor rodziców + nauka na mrg/inż i wyżej.

Earth
Earth: Napiszę inaczej :D Nie lubię rapu, dla mnie jest to dalekie od pojęcia muzyki, do tego drażni mnie "wokal", więc JEDYNĄ wartość jaką w tym widzę to tekst, a że nie lubię tego słuchać to sobie czytam. Dla mnie muzyka obecnie ogólnie nie musi mieć nawet tekstu. ale lubię jak go ma, bo jest dopełnieniem. Niemniej np muzyka filmowa rzadko go posiada, klasyczna również a jest dla mnie jest to właśnie synonim i symbol muzyki. ;)

Nie znasz się.

Parias - Bezczelni.
AkaDwa
AkaDwa
  17 února 2013

Czesław Śpiewa - Do Laury.

miłej nocy Ci ;-)

Earth
Earth
  17 února 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: miłej nocy Ci ;-)

Miłej i Tobie. Musiałam wyjść na chwilę. :)
Sztajmex
Sztajmex
  17 února 2013

Infekcja - Stupor.

Sztajmex
Sztajmex
  17 února 2013

Гражданская оборона. винтовка - это праздник

Sztajmex
Sztajmex
  17 února 2013

Гражданская оборона - Долгая, Счастливая жизнь

Dafne030
Dafne030
  17 února 2013

Tenacious D - Low Hanging Fruit ;p

KevineeQ
KevineeQ
  17 února 2013

Najczęściej w wolnych chwilach to włączę sobie Radio Open FM :)

styka51
styka51
  17 února 2013

Armin van Buuren & Markus Schulz - The Expedition

NacpanaRockiem
NacpanaRockiem
  17 února 2013

The Analogs - Moje życie, moja droga .