Marusha - Deep
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 2118 z 3084
http://www.youtube.com/watch?v=WJ7bkGw7dM8 o nich kiedyś wspominałam w odnośni do "atmosfery" na koncercie :)
The Dreadnoughts, Antarctica
Konto usunięte: Lubię "nowości", a wcześniej tej kapeli nie słyszałem, mamy w wielu punktach zbieżny gust muzyczny więc nie mogłem nie sprawdzić
ja najbardziej kocham dsbm ale uwielbiam też takie klimaty, rap wielbię...

The Dreadnoughts często bywa na Podkarpaciu i tutaj też są najbardziej popularni z tego co się orientuję :)
The Dreadnoughts - Paulina
Ciężki metal na mojej playliście to wynik znajomych, którzy mnie tym skutecznie "katowali" i sporo się spodobało, głównie ze względu na perkusję

Konto usunięte: The Dreadnoughts często bywa na Podkarpaciu i tutaj też są najbardziej popularni z tego co się orientuję :)
Ja jestem człowiek z nizin, Podkarpacie wielbię ze względu na Bieszczady i wycieczki górskie, wstyd przyznać, ale nigdy tam nie imprezowałem, więc wiedza o tamtejszej scenie muzycznej jest u mnie zerowa ;d.
Dropkick Murphys - Loyal to no-one.
Konto usunięte: Ciężki metal na mojej playliście to wynik znajomych, którzy mnie tym skutecznie "katowali" i sporo się spodobało, głównie ze względu na perkusję , najczęściej obracam się raczej przy punkowych klimatach, a z rapu mam swoje perełki, zauważyłem że z wiekiem otworzyłem się na inne gatunki, i w sumie nie żałuję ;D.
w praktycznie każdym gatunku są perełki i warto ich szukać :) a co do punku to w sumie jakoś tak najmniej do mnie przemawia

Konto usunięte: Ja jestem człowiek z nizin, Podkarpacie wielbię ze względu na Bieszczady i wycieczki górskie, wstyd przyznać, ale nigdy tam nie imprezowałem, więc wiedza o tamtejszej scenie muzycznej jest u mnie zerowa ;d.
Ja 4 lata temu przeprowadziłam się do Ustrzyk dolnych. Magiczne miejsce jak i całe Bieszczady. Magiczni ludzi a o koncertach to już nie wspomnę

Charlie Winston -Like A Hobo
Konto usunięte: w praktycznie każdym gatunku są perełki i warto ich szukać :) a co do punku to w sumie jakoś tak najmniej do mnie przemawia . U mnie w muzyce bardzo liczy się tekst, ponadto od małego otoczony byłem załogantami starymi, więc wychowałem się przy tej muzyce i tak to już zostało ;D.
[quote=NieznosnaWiedzma]
Ja 4 lata temu przeprowadziłam się do Ustrzyk dolnych. Magiczne miejsce jak i całe Bieszczady. Magiczni ludzi a o koncertach to już nie wspomnę istny raj dla miłośników dobrej muzyki
Szczęściara...Z Ustrzyk to znam Gienka z KSU, łza się w oku kręci jak sobie przypomnę pierwsze koncerty jeszcze w gimnazjum ;D. Oj połaziłbym po Połoninach już..
Ksu - Moje Bieszczady.
Konto usunięte: Zgadzam się w 100% :>. U mnie w muzyce bardzo liczy się tekst, ponadto od małego otoczony byłem załogantami starymi, więc wychowałem się przy tej muzyce i tak to już zostało ;D.
zgadzam się :mrgeen: pierwsze co to patrzę na tekst. Np motionless in white. Zupełnie nie lubię tego typu muzyki, co więcej, wyśmiewam zwyczajnie. A niektóre teksty mają takie,że głowa mała

Konto usunięte: Szczęściara...Z Ustrzyk to znam Gienka z KSU, łza się w oku kręci jak sobie przypomnę pierwsze koncerty jeszcze w gimnazjum ;D. Oj połaziłbym po Połoninach już..
co do KSU to cały skład już poznałam, popiłam, a z Siczką łażę dość często nawet po Bieszczadach bo zawsze gdzieś tam się kręci :)
ksu - moje Bieszczady
Konto usunięte: zgadzam się :mrgeen: pierwsze co to patrzę na tekst. Np motionless in white. Zupełnie nie lubię tego typu muzyki, co więcej, wyśmiewam zwyczajnie. A niektóre teksty mają takie,że głowa mała
Motionless nigdy nie słyszałem, ale obadam w wolnej chwili

Konto usunięte: co do KSU to cały skład już poznałam, popiłam, a z Siczką łażę dość często nawet po Bieszczadach bo zawsze gdzieś tam się kręci :)
Gienek dobry chłop, pamiętam jak na koncertach zawsze piwo sobie "odgazowywał" bo twierdził, że mu gaz w mózgu źle robi

KSU - cjanci.