Marusha - Deep
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 1986 z 3084
Konto usunięte: No dziwne, zazwyczaj są w soboty. Przynajmniej w moim regionie. Nie mam pojęcia co masz w domysłach... Ale gruba sprawa. Na szczęście on ma trochę inny charakter niż Ty.
Ja tam nie wiem, oczywko to nie moja studniówka. Miękkie serce, miękka dupa? Zresztą nie będę rozkminiał za mało wiem xD Dajcie sobie buziaka w policzek i wdajcie się w potańcówki, ujowo rozpaczać na takiej imprezie co nie?
Supermode – Tell Me Why (Kando Bootleg Mix 2012) !!!
Konto usunięte: Ja tam nie wiem, oczywko to nie moja studniówka. Miękkie serce, miękka dupa? Zresztą nie będę rozkminiał za mało wiem xD Dajcie sobie buziaka w policzek i wdajcie się w potańcówki, ujowo rozpaczać na takiej imprezie co nie?
Domyśliłam się, że nie Twoja. No nie wiem czy miękka dupa. Pięściami rozwalił szafki w kuchni u siebie ze złości. Wybite aż ma kości... Buziak w policzek nie pomaga. Ale staram się. Czas pokaże...
Whistle - Flo Rida
Konto usunięte: Domyśliłam się, że nie Twoja. No nie wiem czy miękka dupa. Pięściami rozwalił szafki w kuchni u siebie ze złości. Wybite aż ma kości... Buziak w policzek nie pomaga. Ale staram się. Czas pokaże...
Huhuhuhu, ziomek wyładował swoją złość na niczemu winnych szafkach? orientujesz się może co w nich trzymał? Aby oszpecił sobie łapska.
Deland & Scapers Feat. Farisha & Nico Collu – I Wanna Live Again (Basslickers Remix)