Gothiclady
Gothiclady
  20 prosince 2011 (pierwszy post)

Marusha - Deep

MuyBueno
MuyBueno
  23 září 2012

Vaski - Terror Dome :zakochany:

ichabod
ichabod
  23 září 2012

Empyr - Birth

NightHunter
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
NightHunter
  23 září 2012
Gothiclady
Gothiclady: Czego słuchasz w tym momencie?

Sammath Naur "The Anhedony Domain"
Earth
Earth
  23 září 2012

Within Temptation - Mother Earth

Nie znoszę tych wszystkich Łitinów, ale to mi się podoba nawet. :D

NightHunter
NightHunter
  23 září 2012
Earth
Earth: Nie znoszę tych wszystkich Łitinów, ale to mi się podoba nawet. :D

Mi tez to nie podchodzi, wole klasyczne starsze zespoly ;-)

Centurion "No One To Serve"
Earth
Earth
  23 září 2012
NightHunter
NightHunter: Mi tez to nie podchodzi, wole klasyczne starsze zespoly ;-)

Ta piosenka była całkiem okej. :D Poza tym najnowszy Nightwish też był całkiem ok, szczególnie jak ktoś lubi folkowe klimaty, ale owszem klasyka rządzi :)

Björk - Earth Intruders :ninja:
NightHunter
NightHunter
  23 září 2012
Earth
Earth: Ta piosenka była całkiem okej. :D Poza tym najnowszy Nightwish też był całkiem ok, szczególnie jak ktoś lubi folkowe klimaty, ale owszem klasyka rządzi :)

Jakos nie moge sie przekonac do tych wspolczesnych wykonawcow takiej muzyki... Moze dlatego, ze zawsze slucham danego gatunku od "podstaw" i najwyrazniej nie podchodzi mi dzisiejsza muzyka. Nie zebym mial cos do zarzucania wykonawcom rozwoju itp ale najzwyczajniej w swiecie nie maja pomyslu na muzyke ;-)

Sect "Power Authority"
Earth
Earth
  23 září 2012
NightHunter
NightHunter: Jakos nie moge sie przekonac do tych wspolczesnych wykonawcow takiej muzyki... Moze dlatego, ze zawsze slucham danego gatunku od "podstaw" i najwyrazniej nie podchodzi mi dzisiejsza muzyka. Nie zebym mial cos do zarzucania wykonawcom rozwoju itp ale najzwyczajniej w swiecie nie maja pomyslu na muzyke ;-)

Wiadomo, że wszystko ma swoje granicy i wszystko po jakimś czasie jest w jakimś stopniu powtarzalne. Każda obecna piosenka ma coś z jakiejś będącej w historii, założę się, że te z lat 80 też mają coś z tych które zostały stworzone przez wieki, nawet będącymi innego gatunku. :)

Fields of the Nephilim - And there Will Your Heart Be Also
NightHunter
NightHunter
  23 září 2012
Earth
Earth: Wiadomo, że wszystko ma swoje granicy i wszystko po jakimś czasie jest w jakimś stopniu powtarzalne. Każda obecna piosenka ma coś z jakiejś będącej w historii, założę się, że te z lat 80 też mają coś z tych które zostały stworzone przez wieki, nawet będącymi innego gatunku. :)

Dokladnie ;-) z tym, ze przy wspolczesnych mozliwosciach technicznych wypada to zupelnie blado ;P

Medebor "Thousand Stars Ablaze"
Earth
Earth
  23 září 2012
NightHunter
NightHunter: Dokladnie ;-) z tym, ze przy wspolczesnych mozliwosciach technicznych wypada to zupelnie blado ;P

Może współcześni artyści powinno użyć jakiegoś skanera dostępnych wszystkich utworów i z mieszanki jeszcze nieistniejącej ułożyć melodię :ninja: :D

Fields of the Nephilim - For Her Light
NightHunter
NightHunter
  23 září 2012
Earth
Earth: Może współcześni artyści powinno użyć jakiegoś skanera dostępnych wszystkich utworów i z mieszanki jeszcze nieistniejącej ułożyć melodię :D

Powinni uzyc skanera tylko i wylacznie do przeskanowania swojego umyslu :) hehe

Ale piernicze :ninja:

Pozdrawiam!

Lord Wind "Epic Dawn Begins"
MuyBueno
MuyBueno
  23 září 2012

Kali-Tu Gdzie żyjemy

MuyBueno
MuyBueno
  23 září 2012

3oda Kru-Obora Part II