Marusha - Deep
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 1411 z 3084
Psyche30: A mogę ja moge ja mogę ja? Tak kocham męskie 2 zapachy, nie 3, ze mam ochotę czasem się nimi psiukać

Możesz.
A gdybyś poczuła kobiece u faceta ?
Że masz dziecko i trzeba Ciebie spalić na stosie.
itc
etd.
itd. ...
Konto usunięte: Ty wiesz swoje i ja wiem swoje ; ) . Patrząc na CIebie mam prawo do SWOJEJ opinii i tego nie zmienisz ; )
Jak tak patrzysz, to ładną mam teraz fryzurę?
Że niby taki wybór jest mało honorowy i boli już przed skokiem. :P
Nie mam ulubionych, mam tylko te, co dostaję za stawianie systemów czy przy rozwiązaniu kłopotów znajomych z komputerami....
Samych balsamów po goleniu mam do 2020...
Miuosh - Anioły
Trójka po której kolana miękną

Dior-Fahrenheit
Armani- Mania
Puma _ Jamaica ale nie dwójka tylko ten pierwszy, chyba go wycofują zresztą , ale na allegro da się dorwac testery.

Że jest transem albo się gził z kobietą

Ja piedole, nie znam ludzi a wszystko wiedzą

To jest na mega plus ale pasuje do bardziej 'poważnej osoby między 26-40.
Z 'naszych'osobiście jaram sie D&G Light Blue

A więc masz odpowiedz : )
Zastanów się nad tym 3 razy bo ja nie znam tak samo : )
Zgadza się, ten zapach absolutnie nie pasuje dla młodziaków, akurat traf że moich dwóch ex tylko tym pachniało zapachem, a teraz jeszcze mam kumpla który je ma to tylko się z nim widze to zawsze obwącham go na maksa, ten już wie dlaczego :D
Tez ładny, w ogóle wiecej jest fajnych ale nie pamiętam wszystkich nazw, z niższej półki cenowej to któreś ze STR8 są fajne.
Psyche30: Zgadza się, ten zapach absolutnie nie pasuje dla młodziaków, akurat traf że moich dwóch ex tylko tym pachniało zapachem, a teraz jeszcze mam kumpla który je ma to tylko się z nim widze to zawsze obwącham go na maksa, ten już wie dlaczego :D
Dla młodszych pasuje la coste essentiale ; ))
A Dior stylóweczka :)
Jak dla mnie to:
Kenzo
i teraz zależne od okazji:
Hugo Boss Orango
D&G the rose
versace bright crystal