Gothiclady
Gothiclady
  20 prosince 2011 (pierwszy post)

Marusha - Deep

MuyBueno
MuyBueno
  25 srpna 2012

ASAP Rocky "Toast To The Gods"

Earth
Earth
  25 srpna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: lubię taką o jakimś smaku , najlepiej cytrynowym

Mam cytrynę, dodam świeżą i będzie zdrowiej niż ten syf smakowy ze sklepu :)
MuyBueno
MuyBueno
  25 srpna 2012

lily allen - not fair + Lyrics!

Letal
Letal
  25 srpna 2012
Earth
Earth: Mam cytrynę, dodam świeżą i będzie zdrowiej niż ten syf smakowy ze sklepu

NO to ja wpadam Patrycja za dosłownie 2 min :D

Evanescence - Everybody's Fool
Earth
Earth
  25 srpna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: O to ja wpadam Patrycja za dosłownie 2 min :D

Nie wpadaj, młodyś, żony nie masz!
Ok, na herbatę zapraszam :D
Letal
Letal
  25 srpna 2012
Earth
Earth: Nie wpadaj, młodyś, żony nie masz!

lepiej wpaść z taka która nie jest żoną niż z żoną tak mi się wydaje bo z żoną to masz już później tylko przerypane :D a z taką obcą to może jeszcze dobrze być całkiem :D

Evanescence - Everybody's Fool x1223588490347399897
Earth
Earth
  25 srpna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: lepiej wpaść z taka która nie jest żoną niż z żoną tak mi się wydaje bo z żoną to masz już później tylko przerypane :D a z taką obcą to może jeszcze dobrze być całkiem :D

No skoro za żonę sobie wziąłeś małpę to nic dziwnego. :D
Letal
Letal
  25 srpna 2012
Earth
Earth: No skoro za żonę sobie wziąłeś małpę to nic dziwnego.

czuje ze na jednym dzbanku tej herbaty to się chyba nie skończy dostałem strasznego pragnienia w gardle musze je czymś zaspokoić bo wyzionę ducha :ziober2:

Garbage - Big Bright World
Earth
Earth
  25 srpna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czuje ze na jednym dzbanku tej herbaty to się chyba nie skończy dostałem strasznego pragnienia w gardle musze je czymś zaspokoić bo wyzionę ducha

Kurczę, od czego to pragnienie, Marcinie? :o Wody u mnie pod dostatkiem, nawet surowa dobra :ziober2:
Letal
Letal
  25 srpna 2012
Earth
Earth: Kurczę, od czego to pragnienie, Marcinie? Wody u mnie pod dostatkiem, nawet surowa dobra

ale ja piszę serio Patrycja ja dużo piję nie wiem od czego mnie suszy. Raz to może od temp. bo jest gorąco a dwa to może za dużo pale papierosów i dlatego :D

surowa z kranu blee kiedyś piłem no ale jak nie ma nic innego do picia to niech będzie i taka :D

Nicki Minaj - Pound The Alarm (Explicit)
Earth
Earth
  25 srpna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale ja piszę serio Patrycja ja dużo piję nie wiem od czego mnie suszy. Raz to może od temp. bo jest gorąco a dwa to może za dużo pale papierosów i dlatego :D surowa z kranu blee kiedyś piłem no ale jak nie ma nic innego do picia to niech będzie i taka :D

No może też jesz dużo słonego czy coś. Albo nerki potrzebują :)

No u Ciebie to zapewne jest ble, tu smakuje jak woda z butelki, to polska be i jej uroki :D Ale jest i woda z butelki i herbata, takze spokojnie :D
Letal
Letal
  25 srpna 2012

David Guetta - Turn Me On ft. Nicki Minaj.d83cdfb5

Letal
Letal
  25 srpna 2012
Earth
Earth: No może też jesz dużo słonego czy coś. Albo nerki potrzebują No u Ciebie to zapewne jest ble, tu smakuje jak woda z butelki, to polska be i jej uroki Ale jest i woda z butelki i herbata, takze spokojnie

moja Polska A też ma jakieś tam swoje uroki :D więc się już tak nie chwal. Gdybym ja miał kranówkę taką jak z butelki wiele zaoszczędziłbym na piciu hahah. Czyli wszystko masz to nie ma takiej wielkiej biedy w Polsce B. :D

Nicki Minaj - Starships (Explicit)
Letal
Letal
  25 srpna 2012

Train - Drops Of Jupiter. d83cdfb5

Earth
Earth
  25 srpna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: moja Polska A też ma jakieś tam swoje uroki :D więc się już tak nie chwal. Gdybym ja miał kranówkę taką jak z butelki wiele zaoszczędziłbym na piciu hahah. Czyli wszystko masz to nie ma takiej wielkiej biedy w Polsce B. :D

Nie ma. :-D Choć chcę do Warszawy. :-(
A teraz Ty opowiadaj ;)