Marusha - Deep
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 1372 z 3084
ale ja piszę serio Patrycja ja dużo piję nie wiem od czego mnie suszy. Raz to może od temp. bo jest gorąco a dwa to może za dużo pale papierosów i dlatego :D
surowa z kranu blee kiedyś piłem no ale jak nie ma nic innego do picia to niech będzie i taka :D
Nicki Minaj - Pound The Alarm (Explicit)
Konto usunięte: ale ja piszę serio Patrycja ja dużo piję nie wiem od czego mnie suszy. Raz to może od temp. bo jest gorąco a dwa to może za dużo pale papierosów i dlatego :D
surowa z kranu blee kiedyś piłem no ale jak nie ma nic innego do picia to niech będzie i taka :D
No może też jesz dużo słonego czy coś. Albo nerki potrzebują :)
No u Ciebie to zapewne jest ble, tu smakuje jak woda z butelki, to polska be i jej uroki :D Ale jest i woda z butelki i herbata, takze spokojnie :D
Earth: No może też jesz dużo słonego czy coś. Albo nerki potrzebują
No u Ciebie to zapewne jest ble, tu smakuje jak woda z butelki, to polska be i jej uroki Ale jest i woda z butelki i herbata, takze spokojnie
moja Polska A też ma jakieś tam swoje uroki :D więc się już tak nie chwal. Gdybym ja miał kranówkę taką jak z butelki wiele zaoszczędziłbym na piciu hahah. Czyli wszystko masz to nie ma takiej wielkiej biedy w Polsce B. :D
Nicki Minaj - Starships (Explicit)
Konto usunięte: moja Polska A też ma jakieś tam swoje uroki :D więc się już tak nie chwal. Gdybym ja miał kranówkę taką jak z butelki wiele zaoszczędziłbym na piciu hahah. Czyli wszystko masz to nie ma takiej wielkiej biedy w Polsce B. :D
Nie ma. :-D Choć chcę do Warszawy. :-(
A teraz Ty opowiadaj ;)