Marusha - Deep
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 1313 z 3084
Earth: Nudzi mi się już troszkę i wymyślam, niemniej kombinuj. W sumie mam kilka ulubionych więc łatwiej trafić.
może coś w stylu http://www.youtube.com/watch?v=sJB6J_8RNzw&feature=related

W tym cały urok chyba.

Konto usunięte: to akurat mi się nie podoba i nie jest moją ulubioną piosenką także z nagrody będzie nic. musisz mi częściej takie konkurs wymyślać może kiedyś coś wygram
Pytanie było o moją ulubioną.

A jakie zatem lubisz Ty? :D
Od tego i Mobscene zaczęłam jaki nastka, miło mi się kojarzy :-D
Jakie wykopalisko

:dopisuje plusa w notesiku:
Lubię jak mnie tak nazywasz, kojarzy mi się z Macedonią. :-D
Te naście, to, jak miałam 14-naście chyba, czyli prawie 7 lat temu

Większość się usuwa zwykle jak widzę, że jesteś dla kogoś nieuprzejmy i nie mam na myśli tylko jednej osoby.

Denar to waluta.

Earth: Większość się usuwa zwykle jak widzę, że jesteś dla kogoś nieuprzejmy i nie mam na myśli tylko jednej osoby.
tak oczywiście wiem kogo masz na myśli odnośnie " jednej osoby " o innych nic nie wiem
nie wiedziałem dziękuje za uświadomienie
7 lat temu nie pamiętam jak ja wyglądałem a co dopiero miałbym pamiętać czego słuchałem :D
Muse- - Time Is Running Out
Konto usunięte: tak oczywiście wiem kogo masz na myśli odnośnie " jednej osoby " o innych nic nie wiem
Gdzieś kiedyś coś bluzgałeś. :-D Nie chodzi w tym o osobę a o fakt, kiedyś coś się znielubimy i do mnie tak samo byś bluzgał, dlatego unikam chamskich osób. :D

Konto usunięte: 7 lat temu nie pamiętam jak ja wyglądałem a co dopiero miałbym pamiętać czego słuchałem :D
Hm, ja umiem przyporządkować chronologicznie większość wydarzeń i takich drobnych spraw :D
Earth: Gdzieś kiedyś coś bluzgałeś. Nie chodzi w tym o osobę a o fakt, kiedyś coś się znielubimy i do mnie tak samo byś bluzgał, dlatego unikam chamskich osób.
ale ja nie jestem chamski... nie przypominam sobie abym w stosunku do Ciebie przynajmniej był...
ja nie umiem i w sumie nie chce umieć :D
Więc Denarku coś tam wspominałaś że wybierasz się gdzieś a więc gdzie jedziesz ?