Marusha - Deep
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 1258 z 3084
Konto usunięte: Był na miejscu, nie po to jest to ukryte. A to ma się tłumaczyć tak: "Widzisz ile możesz zobaczyć". Jednak aż tak ogarniety z francuskim nie jestem, bo jet już on dla mnie językiem martwym. :P
Ale ja tego nie odkrywałam, ja napisałam tylko odpowiedź. :-D Martwym?

Konto usunięte: Rok temu tam pracowałem, źle nie traktował ale nie lubię jak mnie ktoś nie szanuje. Poza ty, ja nie będę co rusz ludzi przyuczał.
Brak szacunku do innych to spora wada, rozumiem. :)
Z powodu piosenki? :D
Tak :D
Ty - Vous ne voyez que ce que vous voyez,
Ja - Je vois ce que je vois
No tak, łatwo zapomnieć tak to co się umie :D
To subiektywna czy w miarę obiektywna opinia? :D
Zatem? :D
A no w sumie, tlenu mi jeszcze brakuje.

Ostatnio na ognisku trochę gadałem.

Gdy pracowałem tam, to mnie się ludzie pytali co jak, nie szefa.

Jako obrońca w ciągu ostatnich 3 minut 2 bramki po swoich akcjach strzeliłem.

Szkoda, że człowiek się starzeje. :(
Ciekawe z jakiego powodu Ci go zabrakło.

Na trzeźwo? Jak byłam za granicą to całkiem płynnie zaczęłam rozmawiać dopiero po pijaku, nawet nie wiedziałam, że tak rozbudowane słownictwo znałam wtedy.

To dupa z tego szefa, nie szef. :D
Konto usunięte: Jako obrońca w ciągu ostatnich 3 minut 2 bramki po swoich akcjach strzeliłem.
Szkoda, że człowiek się starzeje. :(
Brzmi imponująco :D Niedługo zdziadziejesz jak Al Bundy, który przez całe życie wspominał swoje 4 przyłożenia w jednym meczu, czy jak to leciało. :D
Biegania od bramki do bramki.

Earth: Na trzeźwo? Jak byłam za granicą to całkiem płynnie zaczęłam rozmawiać dopiero po pijaku, nawet nie wiedziałam, że tak rozbudowane słownictwo znałam wtedy.
A jak mogło być inaczej, jak ja oprócz wina nic nie ruszam? :P
Otóż, dlatego nie rzucam pracy, by lecieć do drugiej.

Earth: Brzmi imponująco :D Niedługo zdziadziejesz jak Al Bundy, który przez całe życie wspominał swoje 4 przyłożenia w jednym meczu, czy jak to leciało. :D
Jak mi się będzie chciało to swoje doświadczenie przełoże na papier i z instruktora stanę się trenerem.

Okej.
Nie wiem co ruszasz, wcześniej była abstynencja, teraz wino. Niedługo okaże się, że abstynent, poza winem, piwem, wódką i nalewkami.

Owszem.
Konto usunięte: Jak mi się będzie chciało to swoje doświadczenie przełoże na papier i z instruktora stanę się trenerem.
Na papierze?
Earth: Nie wiem co ruszasz, wcześniej była abstynencja, teraz wino. Niedługo okaże się, że abstynent, poza winem, piwem, wódką i nalewkami.
Wino ruszam czasem, jak ktoś w domu lub u kogoś jak ktoś poczęstuje. Jednak to bywa bardzo rzadko.

Jeju. Mam ukończonego instruktora z piłki nożnej, z czasem mogę zachcieć być wyżej. :P
Pyskaty - Moi ludzie (feat. Tomiko, Rudy Mrw)
Konto usunięte: Wino ruszam czasem, jak ktoś w domu lub u kogoś jak ktoś poczęstuje. Jednak to bywa bardzo rzadko.
Droczę się tylko.

Konto usunięte: Jeju. Mam ukończonego instruktora z piłki nożnej, z czasem mogę zachcieć być wyżej. :P
To raczej dość opłacalne zechcieć zajść wyżej. :D
Znikam, miłego :)