Marusha - Deep
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 1199 z 3084
Яйцы Фаберже – Про шнура
No ja jakoś tego nie widze

Tylko, że ja na trzeźwo jestem odpowiedzialna, nieśmiała, samozachowawcza

No kurde

Trudno to tak przez "to" zobaczyć.

Konto usunięte: Tylko, że ja na trzeźwo jestem odpowiedzialna, nieśmiała, samozachowawcza pod wpływem mogę więcej.
Ja na ogół też a na trzeźwo byłem zaginionym w górach i to specjalnie.

I nie chciałbym się zmieniać tak pod wpływem czegoś.

Leciały razem z wódką?

Dziecko drogie kto by tego dożył

Masz byc miły i bez tego

Co za typ niereformowalny

A tak chciałam sobie w niebiosach zapunktowac

Ja stwierdziłam fakt łosiu a nie napisałam ze chciałbyś widzieć wiec nie galopuj tak bardzo

http://www.youtube.com/watch?v=ta4BizhGx8g&feature=autoplay&list=FLatYbjEdzpKiUZ4q_WoR-BQ&playnext=6
Konto usunięte: Dodatkowo jestem nieśmiała, a w obecnych czasach to o "mężczyzn" trzeba walczyć słabo widzę moją prokreację.
Hmmm ja tam nigdy nie walczę w sumie, chyba ze jest sytuacja już taka że on się poddaje bo coś tam a mi zalezy to wtedy można a nawet trzeba, ale żeby wzbudzić zainteresowanie to ja nie prowokuję, to faceci są od tego by się o nas starać a nie na odwrót

Znasz kawały o teściowych to wiesz jak jest...

Masz? Ja nic nie muszę.

No nie.

Trzeba było sobie żyć w czasach Sw. Piotra...

Psyche30: Ja stwierdziłam fakt łosiu a nie napisałam ze chciałbyś widzieć wiec nie galopuj tak bardzo
Strasznie galopuję przed siebie jak widzę kogoś napitego.

Jakie "to"?

Konto usunięte: Ja na ogół też a na trzeźwo byłem zaginionym w górach i to specjalnie.
I nie chciałbym się zmieniać tak pod wpływem czegoś. Zreszta po alko nigdy nie miałem tak, bym się zmienił. :)
Nie no też się za szczególnie nie zmieniałam

Wódką i piwskiem

Psyche30: Hmmm ja tam nigdy nie walczę w sumie, chyba ze jest sytuacja już taka że on się poddaje bo coś tam a mi zalezy to wtedy można a nawet trzeba, ale żeby wzbudzić zainteresowanie to ja nie prowokuję, to faceci są od tego by się o nas starać a nie na odwrót
Też tak myśle

Nie, jeszcze nie znam, za młoda ja na to

Masz chcieć

Moge punktowac i teraz, nie Ty mym narzędziem to kto inny

To moze jakiś półsiad w końcu?