Gothiclady
Gothiclady
  20 prosince 2011 (pierwszy post)

Marusha - Deep

Letal
Letal
  29 července 2012
Earth
Earth: Ech. Niedawno sobie to obejrzałam znowu i przykre to, ale Jaguar (gwałciciel) nadal mnie fascynuje.

mówisz fascynacja jest nadal w Tobie... oj Patrycjo :rotfl:

Earth
Earth: A Ty miły.

no nie spodziewałbym się że napisałabyś mądry. :D

30 Seconds To Mars - 2 Edge Of The Earth
Earth
Earth
  29 července 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mówisz fascynacja jest nadal w Tobie... oj Patrycjo

Bosz, negatywne postacie są ogólnie fascynujące. A on był takim czystym złem :-D Szkoda, że nie ma żadnego filmiku z nim na YT :D

Konto usunięte
Konto usunięte: no nie spodziewałbym się że napisałabyś mądry. :D

Jak na razie nie miałam okazji tego ocenić, nie rozmawialiśmy na żaden poważniejszy temat. :D
Letal
Letal
  29 července 2012
Earth
Earth: Jak na razie nie miałam okazji tego ocenić, nie rozmawialiśmy na żaden poważniejszy temat.

może to i lepiej... bo zacząłbym się jeszcze stresować. :D
ps. słucham to co widać nie chce mi się kopiować :DD
Earth
Earth
  29 července 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: może to i lepiej... bo zacząłbym się jeszcze stresować. :D ps. słucham to co widać nie chce mi się kopiować :DD

Czemu? To tylko forum, napiszesz coś głupiego, wychodzisz i nie ma problemu :D
Mi sie juz odechcialo sluchać :x
Letal
Letal
  29 července 2012
Earth
Earth: Czemu? To tylko forum, napiszesz coś głupiego, wychodzisz i nie ma problemu

nie bo nie chciałbym żebyś sobie pomyślała że jestem głupkiem bo nie jestem.
a nie będę pisał do Ciebie nic głupiego bo... bo nie ! :)
Earth
Earth
  29 července 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie bo nie chciałbym żebyś sobie pomyślała że jestem głupkiem bo nie jestem. a nie będę pisał do Ciebie nic głupiego bo... bo nie ! :)

Nie mam Cię za głupka, denerwowało mnie tylko Twoje chamstwo wobec Iczboda za bany, które nie tylko on wystawiał, to jest głupie właśnie :) A tak to Cię lubię, pisałam to już :)
Letal
Letal
  29 července 2012
Earth
Earth: Nie mam Cię za głupka, denerwowało mnie tylko Twoje chamstwo wobec Iczboda za bany, które nie tylko on wystawiał, to jest głupie właśnie A tak to Cię lubię, pisałam to już

no bo ja nie darze większą sympatią tego osobnika. ale już go nie wyzywam poprawiłem się ! teraz tylko Marcin Sowa go terroryzuje.
Earth
Earth
  29 července 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no bo ja nie darze większą sympatią tego osobnika. ale już go nie wyzywam poprawiłem się ! teraz tylko Marcin Sowa go terroryzuje.

Sowę mam gdzieś, a Andrzej zapewne też ma to gdzieś, mi chodziło o Ciebie, żebyś się tak nie zachowywał. :ziober2:
Letal
Letal
  29 července 2012
Earth
Earth: Sowę mam gdzieś, a Andrzej zapewne też ma to gdzieś, mi chodziło o Ciebie, żebyś się tak nie zachowywał.

Patrycjo kwiatuszku nie będę rozmawiał na temat tego osobnika bo się jeszcze na mnie obrazisz a tego bym nie chciał więc soł zamykam ten temab. :ziober2:
Letal
Letal
  29 července 2012

z tym kwiatuszkiem to mnie trochę poniosło :DDD ! cofam to !

Earth
Earth
  29 července 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Patrycjo kwiatuszku nie będę rozmawiał na temat tego osobnika bo się jeszcze na mnie obrazisz a tego bym nie chciał więc soł zamykam ten temab.

Nie rozmawiamy o Nim tylko o Tobie, ślepoto. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: z tym kwiatuszkiem to mnie trochę poniosło :DDD ! cofam to !

Haha, czemu?:rotfl:
Earth
Earth
  29 července 2012

Nightwish - Taikatalvi (orchestral version)

Bosz, jakie to jest cholernie piękne! :OOOOO

Letal
Letal
  29 července 2012
Earth
Earth: Haha, czemu?

myślałem że się pogniewasz ale widzę się nie gniewasz więc dobrze :ziober2:

mc0_KaEs - Mówisz, mówisz, mówisz
Earth
Earth
  29 července 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: myślałem że się pogniewasz ale widzę się nie gniewasz więc dobrze

Czemu miałabym się gniewać? Za jaką Ty mnie jędzę musisz mieć! :D

Nightwish - Ghost River (Orchestral Version)
Letal
Letal
  29 července 2012
Earth
Earth: Czemu miałabym się gniewać? Za jaką Ty mnie jędzę musisz mieć!

bo z Tobą to nigdy nic nie wiadomo :DDD. nie mam Cię za jędze no już nie przesadzaj kfiatuszku :rotfl:
prodigy - you'll be under my wheels