Marusha - Deep
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 1002 z 3084
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Sylvinka: Są już dawno, teraz tylko dopracowuje, co by fajniejszy efekt był . Ja się wczoraj wybrałam z siostrzenicą na basen, nie było gdzie ręcznika rozłożyć tak się ludzie na wszystko rzucili, więc pewnie nad jeziorami to samo, jakoś nie lubię tego tłumu.
To kiedy jakies wakacyjne zdjecie z pieknie opalonymi nozkami i brzuszkiem?

To ciekawe, co sie teraz nad morzem naszym dzieje. Tez nie przepadam, jak jest za duzo osob. Najlepiej jezdzic nad jakies jeziorko, gdzie malo kto przychodzi i robic sobie grilla.

LuznyGosc: To kiedy jakies wakacyjne zdjecie z pieknie opalonymi nozkami i brzuszkiem? To ciekawe, co sie teraz nad morzem naszym dzieje. Tez nie przepadam, jak jest za duzo osob. Najlepiej jezdzic nad jakies jeziorko, gdzie malo kto przychodzi i robic sobie grilla.
Jak się zrzuci zimowo-wiosenne wałeczki tłuszczowe

Nad naszym morzem to nawet jak upał jest to tam tak wieje, że poleżeć nie można, albo tylko ja trafiałam na taką pogodę :D.
Dobrze, że wspomniałeś o tym grillowaniu, właśnie tak od rana chodzi za mną jakieś skrzydełko :D.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Sylvinka: Jak się zrzuci zimowo-wiosenne wałeczki tłuszczowe . Nad naszym morzem to nawet jak upał jest to tam tak wieje, że poleżeć nie można, albo tylko ja trafiałam na taką pogodę :D. Dobrze, że wspomniałeś o tym grillowaniu, właśnie tak od rana chodzi za mną jakieś skrzydełko :D.
Ciekawe z ktorej strony Ty je rzekomo masz Oszukistko.

Chyba jednak Ty trafiasz tylko na taka pogode. :P Chociaz ja dawno nie bylem nad Baltykiem. Ostatnio caly czas w wakacje jestem nad Morzem Polnocnym w Holandii. I co? Zamierzasz jeszcze dzisiaj grilla robic? :D
LuznyGosc: Ciekawe z ktorej strony Ty je rzekomo masz Oszukistko. Chyba jednak Ty trafiasz tylko na taka pogode. :P Chociaz ja dawno nie bylem nad Baltykiem. Ostatnio caly czas w wakacje jestem nad Morzem Polnocnym w Holandii. I co? Zamierzasz jeszcze dzisiaj grilla robic?
Coś by się znalazło

Odwiedzałeś może Hagę?

Zjeść bym zjadła, ale na robienie go jakoś nie mam ochoty. Może upichcę coś innego żeby się meczyk lepiej oglądało :).
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...