Gothiclady
Gothiclady
  20 prosince 2011 (pierwszy post)

Marusha - Deep

tibauld
tibauld
  1 července 2012

Shakira - She wolf

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  1 července 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Jak kumpel wroci na mieszkanie z laptopem, to mozemy pograc. :)

W razie co daj znać, teraz będę miał więcej wolnego czasu.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

LuznyGosc
LuznyGosc
  1 července 2012
Sylvinka
Sylvinka: Są już dawno, teraz tylko dopracowuje, co by fajniejszy efekt był . Ja się wczoraj wybrałam z siostrzenicą na basen, nie było gdzie ręcznika rozłożyć tak się ludzie na wszystko rzucili, więc pewnie nad jeziorami to samo, jakoś nie lubię tego tłumu.

To kiedy jakies wakacyjne zdjecie z pieknie opalonymi nozkami i brzuszkiem? :ziober2:
To ciekawe, co sie teraz nad morzem naszym dzieje. Tez nie przepadam, jak jest za duzo osob. Najlepiej jezdzic nad jakies jeziorko, gdzie malo kto przychodzi i robic sobie grilla. :tak:
LuznyGosc
LuznyGosc
  1 července 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: W razie co daj znać, teraz będę miał więcej wolnego czasu.

Dzisiaj wroci, ale dzisiaj juz raczej nie pogramy, wiec jutro sie do Ciebie odezwe. :tak:
tibauld
tibauld
  1 července 2012

Sabrina Washington - OMG (Oh My Gosh)

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  1 července 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Dzisiaj wroci, ale dzisiaj juz raczej nie pogramy, wiec jutro sie do Ciebie odezwe.

Oka to idę potrenować :D

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Whitey
Whitey
  1 července 2012

Svenson - Sunlight Theory

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  1 července 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: To kiedy jakies wakacyjne zdjecie z pieknie opalonymi nozkami i brzuszkiem? To ciekawe, co sie teraz nad morzem naszym dzieje. Tez nie przepadam, jak jest za duzo osob. Najlepiej jezdzic nad jakies jeziorko, gdzie malo kto przychodzi i robic sobie grilla.

Jak się zrzuci zimowo-wiosenne wałeczki tłuszczowe :ziober2:.
Nad naszym morzem to nawet jak upał jest to tam tak wieje, że poleżeć nie można, albo tylko ja trafiałam na taką pogodę :D.
Dobrze, że wspomniałeś o tym grillowaniu, właśnie tak od rana chodzi za mną jakieś skrzydełko :D.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
tibauld
tibauld
  1 července 2012

Red hot chili pepers - By de way

Sylvinka
Sylvinka
  1 července 2012

Happysad- Mów Mi Dobrze

LuznyGosc
LuznyGosc
  1 července 2012
Sylvinka
Sylvinka: Jak się zrzuci zimowo-wiosenne wałeczki tłuszczowe . Nad naszym morzem to nawet jak upał jest to tam tak wieje, że poleżeć nie można, albo tylko ja trafiałam na taką pogodę :D. Dobrze, że wspomniałeś o tym grillowaniu, właśnie tak od rana chodzi za mną jakieś skrzydełko :D.

Ciekawe z ktorej strony Ty je rzekomo masz Oszukistko. :rotfl:
Chyba jednak Ty trafiasz tylko na taka pogode. :P Chociaz ja dawno nie bylem nad Baltykiem. Ostatnio caly czas w wakacje jestem nad Morzem Polnocnym w Holandii. I co? Zamierzasz jeszcze dzisiaj grilla robic? :D
LuznyGosc
LuznyGosc
  1 července 2012

Pih - Spoznieni Kochankowie

tibauld
tibauld
  1 července 2012

Ocean Drive (feat. DJ Oriska) - Because

Sebuch
Sebuch
  1 července 2012

Jess Wright - Dance All Night:nutki:

Sylvinka
Sylvinka
  1 července 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Ciekawe z ktorej strony Ty je rzekomo masz Oszukistko. Chyba jednak Ty trafiasz tylko na taka pogode. :P Chociaz ja dawno nie bylem nad Baltykiem. Ostatnio caly czas w wakacje jestem nad Morzem Polnocnym w Holandii. I co? Zamierzasz jeszcze dzisiaj grilla robic?

Coś by się znalazło :ziober2:.
Odwiedzałeś może Hagę? :zakochany: bo ja tylko tam moczyłam nogi i też wiało, cholera chyba mam pecha!
Zjeść bym zjadła, ale na robienie go jakoś nie mam ochoty. Może upichcę coś innego żeby się meczyk lepiej oglądało :).