Pisze teksty piosenek od 3 lat, poszukuje ludzi do pomocy przy nagraniu piosenki do teledysku.. moze i w teledysku znajdzie sie dla Ciebie miejsce..
chętnych serdecznie zapraszam.
Moze i większosc raperow to faceci ale ja wam moge pokazac ze i plec przeciwna ma w sobie to cos.
Mam piosenke ktora naprawde wam sie spodoba a zadedykowana jest dla wszystkich zmarlych raperow ktorzy kochali to co robili. kazdy z nas ma w sobie to co chce uwolic z wnetrza swojego ciala. pamietajcie o tym by robic to co sie naprawde kochana i nie zwracac uwagi na opinie innych ludzi bo oni sami nie potrafia tego zrobic.
Jeszcze raz zapraszam,.
P.s . pisac na fotce.
lista tematów
Raper
I`m Not Trying To Save HipHop,I`m Trying To Save My Son From OnomatoPeja....the Saga Continues .....http://www.youtube.com/watch?v=sBFx74laoGc
Konto usunięte: Moze i większosc raperow to faceci ale ja wam moge pokazac ze i plec przeciwna ma w sobie to cos.
Nie watpie.. ;)
To nie swiadczy jeszcze o niczym..;-P
Z tego co wiem nagrywa sie teledyski do piosenek ;D Proponuje napisac na forach bardziej "tematycznych" niz Fotka ;-)
Konto usunięte: pamietajcie o tym by robic to co sie naprawde kochana i nie zwracac uwagi na opinie innych ludzi
Swieta prawda ;> Moge sie podpisac po tym....choc opinie i niekiedy konstruktywna krytyka dziala jak najbardziej na plus ;)
Konto usunięte: Mam piosenke ktora naprawde wam sie spodoba a zadedykowana jest dla wszystkich zmarlych raperow ktorzy kochali to co robili. kazdy z nas ma w sobie to co chce uwolic z wnetrza swojego ciala.
Trzymam kciuki, jak uda Ci sie to utrwalic to podziel sie tym materialem ;) Pzdr

Cytując: ''Zapada zmrok a ja nie pójde z tąd chodz księżyc idzie spać ja nadaje wciąż siedze sama na bezdrożu drug i myśle jak ułorzyć coś tu z nut.''
Zanim cokolwiek zaczniesz z rapem - zaprzyjaźnij się ze słownikiem.