Mamy już pół rocze 2011 co byś typował teraz na nr 1 nie licząc Slu.
Ja myślę że Wigor/Trojak by w 1 trójce miało dużą szanse.
Ale też Kubiszew Zrobił Super robote.
lista tematów
Najlepszy Album 2011 (Hip-Hop) Jaki?> strona 2 z 4
ciągle katuje Rasmentalizm Hotel trzygwiazdkowy
i jak dla mnie najlepsza płyta w tym roku jak narazie
yes . żenujące , do jakiego poziomu się fokus zniżył ( nie hejtuję tylko wyrażam swoją opinie ) jeszcze ten koleś co kręcił im teledysk czy cuś tam powiedział że Fokus jest największą gwiazdą hip hopu w Polsce , przed komputerem nie wyrobiłem że śmiechu i oplułem się :C , Magik się w grobie przewraca .
Fokus ma tak żenujące zwrotki że ale po bicie jeżdzi . xD nie komentuję , szanuje to tylko i wyłącznie za Paktofonikę i za kawałek " Przetrwasz " . A co do Dody , zawsze jak wchodzi zamiast " fuck it " słychać jest " szwagier " :D
Konto usunięte: yes . żenujące , do jakiego poziomu się fokus zniżył ( nie hejtuję tylko wyrażam swoją opinie ) jeszcze ten koleś co kręcił im teledysk czy cuś tam powiedział że Fokus jest największą gwiazdą hip hopu w Polsce , przed komputerem nie wyrobiłem że śmiechu i oplułem się :C , Magik się w grobie przewraca .
:

Gdyby nie refren, piosenka byłaby znośna.
Z płyt... Uwielbiam Grubsona "coś więcej niż muzyka" ale ona wyszła chyba pod koniec 2010

Przesłuchałam najnowszą płytę Focusa, ale szału nie ma, jedyna piosenka, która mi się spodobała to "cikiciki"
Miuosha mam słuchałam, ale szału nie ma. Małpa też mnie nie porywa.
Konto usunięte: Magik co to za ziomek, już parę razy o nim słyszałem ale nie mogę znaleźć jego żadnej płyty?!
żartujesz?
Toż to legenda polskiego hip hopu. Ba, legenda polskiej muzyki.
Btw. widzieliście wpadkę Popek w rozmowie z Rahimem? :D