Nie zrobię tego błędu co mój poprzednik Krzysztof i nie napiszę, że zakładam nowy temat- bo przecież to widać
Prosiłabym o podanie wykonawcy, tytułu utworu, ale wiadomo o co chodzi
Ugly Kid Joe - Cats In The Cradle
Miłego nabijania
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 56 z 150
Konto usunięte: dokładnie:P mój rekord 24 godziny.. albo coś takiego xD Dziś, a raczej wczoraj spałem 11 godzin:P
a ja nawet nie wiem ile najdłużej spałam ale uwielbiam to więc możliwe, że długo :D
Ciekawe

No racja, tak :D.
Gdzie lepiej ?

Pezet - Spadam.
Ja muszę sobie przerywać sen na modlitwy. I to 5 razy dziennie

Ja dużo wiem o Krzysiu:D
Głównie używam Śląskiego i znam:D A ponadto w USA jest 11 mln Polaków + osoby z obywatelstwem usa, oraz ci, którzy są nielegalnie itp - ok 20 mln :P Więc polski jest językiem urzędowym:D
Konto usunięte: nie mogę nic zmieniać :P Bo się nie da.. no może poza tym usuwaniem kont z youtube, Fotka itp:D
Ograniczenia tak zmniejszają komfort i wartość życia! Ale w sumie, czasami faktycznie się nie da.
Stąd szokłam, że wcale nie jestem zmęczona :D
Wiesz, w domu mam znajomych i rodzinę. W Lublinie mam też znajomych, luz i swobodę zarządzania pieniędzmi. Zależy na czym się skupić ;)
Przecież napisałem, że rzeczą nie jestem ; )
To dobrze

Konto usunięte: Głównie używam Śląskiego i znam:D A ponadto w USA jest 11 mln Polaków + osoby z obywatelstwem usa, oraz ci, którzy są nielegalnie itp - ok 20 mln :P Więc polski jest językiem urzędowym:D
Niby jest a nie każdy go ładnie używa jednak ; )
Rass Kass - Goldyn child
Konto usunięte: Stąd szokłam, że wcale nie jestem zmęczona :D
Wiesz, w domu mam znajomych i rodzinę. W Lublinie mam też znajomych, luz i swobodę zarządzania pieniędzmi. Zależy na czym się skupić ;)
Naćpała się i biega!

No tak, zawsze są plusy i minusy. Ale tak ogólnie mi chodziło gdzie się lepiej czujesz ? :P
No tak, zrozumiałam ; )
Dlatego później napisałam, że ok, zapomne :)
Małpa !