Nie zrobię tego błędu co mój poprzednik Krzysztof i nie napiszę, że zakładam nowy temat- bo przecież to widać
Prosiłabym o podanie wykonawcy, tytułu utworu, ale wiadomo o co chodzi
Ugly Kid Joe - Cats In The Cradle
Miłego nabijania
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 3 z 150
Szkoda tylko, że nie mam za bardzo czym tych zdjęć robić. Ale wychodzę z założenia, że skoro sprawia przyjemność, to nie sprzęt się liczy

Fajne mam w domu, tutaj dopiero rzuciłam zeszytem, bo przepisywałam i nagle stwierdziłam- co za żenua :D
Cóż za donosicielstwo! :D
Konto usunięte: Szkoda tylko, że nie mam za bardzo czym tych zdjęć robić. Ale wychodzę z założenia, że skoro sprawia przyjemność, to nie sprzęt się liczy
No i masz rację. Póki sprawia radoche to jest dobrze tak jak jest :P
Konto usunięte: Fajne mam w domu, tutaj dopiero rzuciłam zeszytem, bo przepisywałam i nagle stwierdziłam- co za żenua :D
Nie bądź taka samokrytyczna

Pezet - Ciemno (Muzyka Emocjonalna)
Co to za donosiciele?

No właśnie :) Ale kiedyś sobie kupię coś fajnego ^^
Lepiej mieć większe ambicje, nawet do czegoś tak hm.. prozaicznego (prozaiczna liryka, lol), niż jakieś samouwielbienie, a ja mam skłonności do popadania w skrajność :D
Poza tym dziwne dziwy, bardzo lubię Crannberries a mnie teraz drażni, już drugi raz wyłączyłam, bo mnie wkurzyło. Ostatnio nastawiłam sobie jako muzykę na nos i w środku nocy sie zbudziłam i wyłączyłam:x
Europe- Cherokee
A daj Ci Boże

Patrishia: Lepiej mieć większe ambicje, nawet do czegoś tak hm.. prozaicznego (prozaiczna liryka, lol), niż jakieś samouwielbienie, a ja mam skłonności do popadania w skrajność :D
Poza tym dziwne dziwy, bardzo lubię Crannberries a mnie teraz drażni, już drugi raz wyłączyłam, bo mnie wkurzyło. Ostatnio nastawiłam sobie jako muzykę na nos i w środku nocy sie zbudziłam i wyłączyłam:x
Nie no niby tak. Samouwielbienie to mi akurat też obce jest więc rozumiem :D.
Ciekawe :P Mam podobnie ale z ludźmi

Pezet - Widze Jej Obraz (Muzyka Emocjonalna)