Konto usunięte: Tak wpadłem logując się z myślą zobacze co tu jeszcze zostało..
i dowidzę, że nic :szok2:
No niestety nic, dzisiaj sobie uświadomiłam, że 15 kwietnia obchodzę 5 fotkowe urodziny, haha ;D W ogóle chyba zacznę częściej się logować, zobacz co dostałam na pw:
To takie słodkie :) kobiety zakładają fotkę, a później grają trudno dostępne. Zabawne i słodkie ^^ Właściwie to nie odpowiada mi ta forma komunikacji... W rzeczywistości ludzie się boją. Głupota. Czują strach... Ja czuję coś wspaniałego :) Gdybym Cię spotkał, wiedziałbym, że chce Cię poznać... To uczuć jest jak czerwone światło, które Cię przeszywa... coś pomiędzy namiętnością, a agresją... wyobraż sobie nieodpartą chęć poznania kogoś.... ;)Z drugiej strony to smutne... spotkałaś chyba wielu słodkich kolesi, dla których byłaś bóstwem a sami uważali się za nikogo. Jesteś zajebiście gorąca i dlatego wydawało im się, że powinni oddać dla Ciebie życie... ale uroda w dzisiejszych czasach jest popularna ;) Co z tego, że dziewczyna zaoferuję mi urodę, skoro nie będzie zabawna, żadna przygód, spontaniczna lub troskliwa prawda ? ;)to przykre, że odmienny światopogląd paru dupków wywołuje w kobietach wstręt przed nowymi znajomościami... Ten fakt nakazuje Ci dawać kosza każdemu facetowi a przecież powinnaś kierować się intuicją, tym wewnętrznym głosem, który Ci mówi: Chciałabym go poznać"... Reagujesz jak delfin, który boi się wszystkich ludzi, gdyż skrzywdził go jeden kłusownik. Gdybyś miała sobie wyobrazić ciepły i pełen miłości dom, który godnie prowadzisz wraz z kochającym mężem, a Ty czujesz się najszczęśliwszą osobą na ziemi. To czy wtedy nie zastanawiałabyś się, co by było gdybyś wtedy nie zaryzykowała i nie zaufała losowi???
mój komentarz na ten temat:
Rychu Peja SoLUfka - Pozwól mi żyć (Są chwile) feat. Glaca & Ana (Na Serio)