tibauld
tibauld
  18 března 2011 (pierwszy post)

Zakładam nowy temat, z uwagi na to, że stary przekroczył już swój limit. :D

W temacie tym podajemy wykonawcę i utwór, którego aktualnie słuchamy. Ma być tu z kulturą i bez nabijania! :D

Do dzieła :rock:

Pozdrawiam Anię :ziober2:

Alexandra Stan - Mr saxobeat

Jedziem :rock:

tibauld
tibauld
  19 března 2011
Ankaa
Ankaa: Tu nic innego nie można robić ! :D No to co my po kłótni robimy ? :D Tłumaczymy sobie o co nam chodziło ? . Oj tam :D Dobra ;)

Pomaga Ci to? :) Jak Ty nie wiesz co robisz, to po czym Ty do mnie piszesz? :ziober2: Jak się napijesz? :D Oj tak!
No ; *

Domun - Samo życie
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  19 března 2011

=
Kaczor ft. Pih - Upadek.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Ankaa
Ankaa
  19 března 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pomaga Ci to? :) Jak Ty nie wiesz co robisz, to po czym Ty do mnie piszesz? Jak się napijesz? :D Oj tak! No ; *

Czasem :ssh:. Jezu Ty mi nigdy w życiu nic nie powiesz wprost tylko wiecznie każesz mi się domyślać i potem własnie tak wychodzi :ziober2:. Oj dobra :rotfl:.
;)

Prosto Mixtape 600V - Ochota nie przemija
tibauld
tibauld
  19 března 2011
Ankaa
Ankaa: Czasem . Jezu Ty mi nigdy w życiu nic nie powiesz wprost tylko wiecznie każesz mi się domyślać i potem własnie tak wychodzi . Oj dobra . ;)

Ale chyba nie teraz, nie? :) Jak się z Tobą kłócę, to myślę, że wiesz jak jest! :rotfl: Wiem, jesteś w przedszkolu :D Przedszkolankę pozdrów, bo wydawała się fajna! :ziober2:

Method Man - Whats happenin (feat. Busta Rhymes) (dirty)
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  19 března 2011

=
Onar - To ma sens.

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Ankaa
Ankaa
  19 března 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale chyba nie teraz, nie? :) Jak się z Tobą kłócę, to myślę, że wiesz jak jest! Wiem, jesteś w przedszkolu :D Przedszkolankę pozdrów, bo wydawała się fajna!

No może nie do końca :ninja:. Tak w ogóle to Ty zawsze mówiłeś, że to nie są kłótnie :rotfl: ! Ja Cię nie obrażam Krzyś :ziober2:.

Prosto Mixtape 600V - Moj glos Mothashipp Remix
tibauld
tibauld
  19 března 2011
Ankaa
Ankaa: No może nie do końca . Tak w ogóle to Ty zawsze mówiłeś, że to nie są kłótnie ! Ja Cię nie obrażam Krzyś .

Wcale właśnie! :ninja: No bo nie były ale Ty to odbierałaś inaczej! Co nie zmienia faktu, że temat zmienić chcesz! Ja Ciebie też nie bardzo obrażam :mrgreen: Głuptas ; *

EsDwa - Ćmy
Ankaa
Ankaa
  19 března 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wcale właśnie! No bo nie były ale Ty to odbierałaś inaczej! Co nie zmienia faktu, że temat zmienić chcesz! Ja Ciebie też nie bardzo obrażam Głuptas ; *

Dobrze:ninja:. No ja tak :D Nie chcę zmienić tematu :D Przecież my się nie godzimy po kłótni więc już nie mam pomysłów :rotfl:. Tak może trochę jednak :mrgreen:. A ja Ania ;*

Prosto Mixtape 600V - Moj glos Mothashipp Remix
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  19 března 2011

=
Pezet & Noon - Nie jestem dawno.

:rock:

tibauld
tibauld
  19 března 2011
Ankaa
Ankaa: Dobrze. No ja tak :D Nie chcę zmienić tematu :D Przecież my się nie godzimy po kłótni więc już nie mam pomysłów . Tak może trochę jednak . A ja Ania ;*

To przestań beczeć! No Ty ;* Widzę właśnie :D Jak zwykle tych Ci braknie :ziober2: Już byś chciała! Ja wiem, że masz Ania na drugie! :)

Mis-teeq - Scandalous
Ankaa
Ankaa
  19 března 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To przestań beczeć! No Ty ;* Widzę właśnie :D Jak zwykle tych Ci braknie Już byś chciała! Ja wiem, że masz Ania na drugie! :)

No już, już :ninja:. No ja, ja ;) No normalnie :mrgreen:. No co po naszych 'kłótniach' znowu jest dobrze, nic nie trzeba robić przecież :mrgreen:. No właśnie bym nie chciała! No to w takim razie ładnie mnie matka nazwała, osz ! :mrgreen:.

Prosto Mixtape 600V - Wiezi muzyki Prosto Remix
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  19 března 2011

=
Grubson ft. Skorup - Naturalnie.

tibauld
tibauld
  19 března 2011
Ankaa
Ankaa: No już, już . No ja, ja ;) No normalnie . No co po naszych 'kłótniach' znowu jest dobrze, nic nie trzeba robić przecież . No właśnie bym nie chciała! No to w takim razie ładnie mnie matka nazwała, osz ! .

No! :ninja: Tak Ty ;* U Ciebie :D Skoro tak to widzisz, to ok. :) Właśnie, że chcesz! Tak ona też niedobra, jak Ty :D

x-zibit - get your walk on
Ankaa
Ankaa
  19 března 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No! Tak Ty ;* U Ciebie :D Skoro tak to widzisz, to ok. :) Właśnie, że chcesz! Tak ona też niedobra, jak Ty :D

Spokój już :ninja:. No tak :D No ok, czyli źle widzę ... Myślę dalej :woot: No nigdy w życiu! Po kimś to mam, nie :ziober2:.

Prosto Mixtape 600V - Ty to jestes
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  19 března 2011

=
Hifi Banda - Tacy sami.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.