Jako, iż nie było nikogo chętnego oto ja zakładam temat .
Tak więc jak wszystkim wiadomo :
Wykonawca + tytuł utworu .
Fenomen - Bezsenność.
Pozdrawiam :) ;*
tibauld
18 března 2011
Konto usunięte: No ja na 18 Najlepsze lata Ja nawet mogę Ci pociągnąć tą laseczkę:D
Ej!
Niestety Wiem Nie, muszę się czymś podpierać
Alexis Jordan - Happiness
RoselineRemana
18 března 2011
Konto usunięte: Niestety Wiem Nie, muszę się czymś podpierać
Kurde,bal Go pies! Wracam do 18 roku życia:D ..Chociaż duchowo:D Podpierać to sie bedzie o mnie
Ej:(.
-usher_feat_pitbull-dj_got_us_fallin_in_love_
tibauld
18 března 2011
Konto usunięte: Kurde,bal Go pies! Wracam do 18 roku życia:D ..Chociaż duchowo:D Podpierać to sie bedzie o mnie
Ej:(.
Co Ty masz do psów, fanko kotów? :P Pamięciami Nie Niedoczekanie
Run Dmc - Rock box
RoselineRemana
18 března 2011
Konto usunięte: Co Ty masz do psów, fanko kotów? :P Pamięciami Nie Niedoczekanie
Z psami to ewentualnie moj kot moze sobie hulankę urządzić ..Co chcesz od mej pamięci? Ale,ja pomogę staruszkowi w potrzebie:D
3R - Shine On:nutki:
tibauld
18 března 2011
Konto usunięte: Z psami to ewentualnie moj kot moze sobie hulankę urządzić ..Co chcesz od mej pamięci? Ale,ja pomogę staruszkowi w potrzebie:D
I dostać wpierdol Tak możesz wrócić do tego wieku Staruszek nie potrzebuje pomocy
Reks - Fearless
Jezus
18 března 2011
Mr. Bungle - Quote Unquote
Ten nowy temat jest do dupy.
tibauld
18 března 2011
Jezus: Ten nowy temat jest do dupy.
Ja to wiem, Ty to wiesz ale nie ma komu go zamknąć
A jest bo w końcu dekiel go robił :P
RoselineRemana
18 března 2011
Konto usunięte: I dostać wpi.. Tak możesz wrócić do tego wieku Staruszek nie potrzebuje pomocy
Nie badz,ze takim pewnym,ze nie unie sie obronić,na sterydach Go karmię .A do Piesków nie mam nic,kocham ,każde stworzonko,oprócz pająków:D ..Już nie wrócę,nawet sobie nie marze:D ..Wać Panie,gdy ja nalegam!
3R - Shine On
Jezus
18 března 2011
Konto usunięte: Ja to wiem, Ty to wiesz ale nie ma komu go zamknąć
A jest bo w końcu dekiel go robił :P
Jak bino wpadnie to pewnie też uzna, że jest do dupy i go zamknie.
Mr. Bungle - Super Mario Bros. Theme
tibauld
18 března 2011
Konto usunięte: Nie badz,ze takim pewnym,ze nie unie sie obronić,na sterydach Go karmię .A do Piesków nie mam nic,kocham ,każde stworzonko,oprócz pająków:D ..Już nie wrócę,nawet sobie nie marze:D ..Wać Panie,gdy ja nalegam!
Na sterydach może i jest ale i tak siedzi w kącie jak psa zobaczy :P A ja pająki bardzo lubię Jak chcesz :D A ja odmawiam
Blur - Song 2 (Woo hoo)
RoselineRemana
18 března 2011
Jezus: Jak bino wpadnie to pewnie też uzna, że jest do dupy i go zamknie.
Jaceg,nie masz tutaj takiej mocy ziąąą?
Kelly Rowland ft. Davis Guetta - Commander
tibauld
18 března 2011
Jezus: Jak bino wpadnie to pewnie też uzna, że jest do dupy i go zamknie.
I on uważa, że nie potrzeba tu jeszcze jednego moderatora
RoselineRemana
18 března 2011
Konto usunięte: Na sterydach może i jest ale i tak siedzi w kącie jak psa zobaczy :P A ja pająki bardzo lubię Jak chcesz :D A ja odmawiam
A widzisz ,aktualnie Miga psy nie odwiedzają,a On na dwór nie wychodzi. Pająki? bryyyyy :D ..Jasne,! Upiję Cie,dziadkowi nie trza wiela alko:D
Kelly Rowland ft. Davis Guetta - Commander
Jezus
18 března 2011
Konto usunięte: Jaceg,nie masz tutaj takiej mocy ziąąą?
Nie mam.
Przed chwilą chciałem mu dać bana za bluzgę, ale się skapnąłem, że nie mam panelu. :D
Konto usunięte: I on uważa, że nie potrzeba tu jeszcze jednego moderatora
Tutaj jest względny spokój, to po co drugi moderator.
Mr. Bungle - Slowly Growing Deaf
tibauld
18 března 2011
Konto usunięte: A widzisz ,aktualnie Miga psy nie odwiedzają,a On na dwór nie wychodzi. Pająki? bryyyyy :D ..Jasne,! Upiję Cie,dziadkowi nie trza wiela alko:D
Tak to i ja się na mieście nikogo nie boję To tak teoretycznie, bo na swoim to faktycznie się nie boję Pająki No :D Odmawiam alkoholu co krok