Jak w temacie,odwiecznie zadawane pytanie...
Podaj artystę,nazwę utworu
Juno Reactor – Rotorblade
lista tematów
Czego w tym momencie słuchasz niewierny? strona 84 z 151
Konto usunięte: Nie wiem, może się boją, że się im coś stanie.. Teraz tego nie ma, że pół osiedla się zbierało i w chowanego się bawi, a szkoda :)
Rodzice do pracy idą, późno przychodzą więc to raczej wychodzi z wygody. Z pewnością jest inaczej ;) Nas się cała banda zawsze zbierała i się bawiła. W co tylko się dało

Konto usunięte: Rodzice do pracy idą, późno przychodzą więc to raczej wychodzi z wygody. Z pewnością jest inaczej ;) Nas się cała banda zawsze zbierała i się bawiła. W co tylko się dało
Normalnie tęsknię za tym, wróciłabym do tych czasów;) Teraz sama z kumpelą na huśtawki latem chodzimy i huśtamy się póki sił nam nie braknie

Grease - You Are The One That I Want
Konto usunięte: Normalnie tęsknię za tym, wróciłabym do tych czasów;) Teraz sama z kumpelą na huśtawki latem chodzimy i huśtamy się póki sił nam nie braknie
Mało kto rozstania z tym nie przeżywa, nawet boleśnie czasem :D
Ja to mam taki komfort, że mam z kim grać, z młodszych roczników, w sumie najczęściej graliśmy a to pozostało. Na huśtawce też byłem jakoś jeszcze ostatniej jesieni

Konto usunięte: Mało kto rozstania z tym nie przeżywa, nawet boleśnie czasem :D
Ja to mam taki komfort, że mam z kim grać, z młodszych roczników, w sumie najczęściej graliśmy a to pozostało. Na huśtawce też byłem jakoś jeszcze ostatniej jesieni
U mnie to już jest rytuał- lato bez nocnych huśtawek to nie lato ;D chociaż w dzień też mogłybyśmy to robić, bo w dzień i tak rzadko na nich są dzieci ;)
The Cardigans - Hanging Around
Konto usunięte: U mnie to już jest rytuał- lato bez nocnych huśtawek to nie lato ;D chociaż w dzień też mogłybyśmy to robić, bo w dzień i tak rzadko na nich są dzieci ;)
No u mnie takich rytuałów już nie ma, nawet nocą, człowiek za stary się zrobił. Czasem posiedzi z sentymentu, późną nocą jak nie widzi, z kumplem pogada :)