Kolejna Edycja : Czego słuchacie w tym momencie
Wykonawca i tytuł piosenki:)
Chada-Dla niej....
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie...
Konto usunięte: a odpoczywam po przedzieraniu się przez śnieg i ktuję się jakimś blackiem wymieszanym z post rockiem :D A u Ciebie jak tam?
Zdrzemnąłem się trochę, bo nie odespałem po nocce, kawę wypiłem i wybudzam się deathcorem ;). Do mechanika muszę pojechać koło 18-tej, bo mi olej ucieka z samochodu :/.
Emmure - Demons With Ryu
Przemysł chemiczny, a dokładnie jestem aparatowym procesów chemicznych i obsługuję (właściwie wciąż się przyuczam) 4 sprężarki powietrza (w tym dwie parowe) i 3 kompresory metanu. Praca jest na zmiany... 6 dni pracy (2x dniówki, 2x popołudniówki, 2x nocki), a następnie 4 dni wolnego. Jeszcze jedna nocka dzisiaj i wolne, także odeśpię :).
Emmure - Drug Dealer Friend
Konto usunięte: Przemysł chemiczny, a dokładnie jestem aparatowym procesów chemicznych i obsługuję (właściwie wciąż się przyuczam) 4 sprężarki powietrza (w tym dwie parowe) i 3 kompresory metanu. Praca jest na zmiany... 6 dni pracy (2x dniówki, 2x popołudniówki, 2x nocki), a następnie 4 dni wolnego. Jeszcze jedna nocka dzisiaj i wolne, także odeśpię :).
łoo brzmi fajnie ;] Ja dzisiaj zawiozłem papiery do jakiegoś obozu pracy

idę po jakis browar bo mecz za godzinkę ;] trzymaj sie

Fen - A Warning Solace