Nikt nie chciał się pofatygować, więc chyba zostanie mi to wybaczone, że założyłam ten zacny temat.
Cóż leci teraz w waszych głośnikach?
Wykonawca - tytuł.
Coma - Swiadkowie schylku czasu wiecznych chlopcow
pozdrawiam :)
lista tematów
Czego słuchacie w tej chwili? strona 6 z 150
mnie przez całe życie oszukiwali, ze mam dwa imiona.. dopiero przy składaniu wniosku o dowód się okazało, że urzędniczka wpisała mi tylko jedno

Niestety w sobotę też muszę iść

Queen - Let Me Live
Konto usunięte: mnie przez całe życie oszukiwali, ze mam dwa imiona.. dopiero przy składaniu wniosku o dowód się okazało, że urzędniczka wpisała mi tylko jedno
Może urzędniczka skłamała?

No już dobrze, to nawet się nie położysz bo po co, od razu zrobisz mi śniadanie i idziemy na miasto.

Outblast - Masters Symphony (Evil Activities Remix)
nie wiem.. może ojciec z radości, że się urodziłam, poszedł do urzędu w stanie wskazującym i wydawało mu się, że mówił o dwóch imionach ;D
bo w odpisie z urzędu mam jedno imię, a wydaje mi się, że w świadectwie chrztu mam dwa

SPECT: No już dobrze, to nawet się nie położysz bo po co, od razu zrobisz mi śniadanie i idziemy na miasto.
Zjemy śniadanie i co? Jeszcze wszystko będzie pozamykane ;D
KISS - I Wanna Rock N Roll All Nite
Ja uciekam spać, pa:*
Konto usunięte: nie wiem.. może ojciec z radości, że się urodziłam, poszedł do urzędu w stanie wskazującym i wydawało mu się, że mówił o dwóch imionach ;D
bo w odpisie z urzędu mam jedno imię, a wydaje mi się, że w świadectwie chrztu mam dwa
To jak masz na drugie?

Zanim się wydostaniemy z Twojego zadupia to już otworzą.

To nie mam co siedzieć, pa. :*
Tatanka & Zatox - Gangsta