NoChange
NoChange
  11 února 2011 (pierwszy post)

Nikt nie chciał się pofatygować, więc chyba zostanie mi to wybaczone, że założyłam ten zacny temat.
Cóż leci teraz w waszych głośnikach?
Wykonawca - tytuł.

Coma - Swiadkowie schylku czasu wiecznych chlopcow

pozdrawiam :)

Ankaa
Ankaa
  14 února 2011
Patrishia
Patrishia: Dlatego przyszłam sprawdzić Ech, niedługo magiczne 22222 posty...:P

Wszystko bez zmian :ziober2:.

Znając życie to już jutro ich dobijesz :D

Bas Tajpan - Chwila jest piękna
Ankaa
Ankaa
  14 února 2011

A Ty lepiej zrób coś z tym internetem :martuska: :DDD

Bas Tajpan - Trzy życzenia

Patrishia
Patrishia
  14 února 2011
Ankaa
Ankaa: Wszystko bez zmian . Znając życie to już jutro ich dobijesz :D

Widzę, ale w sumie lubię stabilność:ninja:

Nie wiem, bo rano uczelnia, obiad, wrócę na stancję ok 13, może trochę posiedzę a potem wychodzę:) Poza tym mam dosyć znaczne problemy z internetem, np teraz, ani się połączyć a spać mi się nie chce :P
A Ty co będziesz robić?:)
Ankaa
Ankaa
  14 února 2011
Patrishia
Patrishia: Widzę, ale w sumie lubię stabilność Nie wiem, bo rano uczelnia, obiad, wrócę na stancję ok 13, może trochę posiedzę a potem wychodzę:) Poza tym mam dosyć znaczne problemy z internetem, np teraz, ani się połączyć a spać mi się nie chce :P A Ty co będziesz robić?:)

Ja też :ninja:.

A no to widzę cały dzień zaplanowany - lubię to! :D Wszyscy problemy z internetem:nie:.

Ja śpię jutro do bólu:zakochany:. I jakoś po 15 jadę pilnować dzieciaka ;) Jak dobrze pójdzie to ok 23 będę w domu, a jak nie to dopiero jutro rano :and:.
Patrishia
Patrishia
  14 února 2011
Ankaa
Ankaa: Ja też . A no to widzę cały dzień zaplanowany - lubię to! :D Wszyscy problemy z internetem. Ja śpię jutro do bólu. I jakoś po 15 jadę pilnować dzieciaka ;) Jak dobrze pójdzie to ok 23 będę w domu, a jak nie to dopiero jutro rano .

Boję się zmian, chociaż często ich chcę. Albo jak pierwszy raz miałam sama odbyć podróż za granicę, na lotnisku się poryczałam wizją samotności w obcym kraju z łamanym angielskim :D

Też lubię :mrgreen: No w sumie to bardziej z kompem, ma problem ze złapaniem wifi.. Cały weekend przesiedziałam na lapku koleżanki, ale pech, wróciła:ninja::DD

Kasę masz za to?:D Idealnie by wtedy było :D Że też masz cierpliwość:D
wrex
wrex
  14 února 2011

Rosetta -Je N'en Connais Pas La Fin

Ankaa
Ankaa
  14 února 2011
Patrishia
Patrishia: Boję się zmian, chociaż często ich chcę. Albo jak pierwszy raz miałam sama odbyć podróż za granicę, na lotnisku się poryczałam wizją samotności w obcym kraju z łamanym angielskim :D Też lubię No w sumie to bardziej z kompem, ma problem ze złapaniem wifi.. Cały weekend przesiedziałam na lapku koleżanki, ale pech, wróciła:DD Kasę masz za to?:D Idealnie by wtedy było :D Że też masz cierpliwość:D

Ja zmiany lubiłam, ale teraz potrzebuję czegoś stałego ;) Aaaa, ja bym sama się nie wybrała do obcego kraju, za żadne skarby :mrgreen:. Jak mnie samotna podróż pociągiem do innego miasta załamuję :D

:) hah, miła współlokatorka z Ciebie :D

No właśnie nie mam, a by się przydała :and: No ale w sumie to rodzina więc wypada pomóc ;) Nie mam w ogóle cierpliwości i właśnie sama się dziwię, że to dziecko jeszcze nie ucieka na sam dźwięk mojego imienia :mrgreen:.

Linkin Park-In The End:nutki:.
wrex
wrex
  14 února 2011

Rosetta - Release :rock:

wrex
wrex
  14 února 2011

Rosetta - Wake :zakochany:

Ankaa
Ankaa
  14 února 2011

uciekam, miłej nocy :bye:

Kaczor - szukając siebie:zakochany:.

Patrishia
Patrishia
  14 února 2011
Ankaa
Ankaa: Ja zmiany lubiłam, ale teraz potrzebuję czegoś stałego ;) Aaaa, ja bym sama się nie wybrała do obcego kraju, za żadne skarby . Jak mnie samotna podróż pociągiem do innego miasta załamuję :D :) hah, miła współlokatorka z Ciebie :D No właśnie nie mam, a by się przydała No ale w sumie to rodzina więc wypada pomóc ;) Nie mam w ogóle cierpliwości i właśnie sama się dziwię, że to dziecko jeszcze nie ucieka na sam dźwięk mojego imienia .

Może to tak każdy.. ;) Strach przed nowym, bo jak wracałam, to było świetnie :P

To był tylko żart, cieszę się, że jest:) Przynajmniej jutro nie będę sama:)

Aaa, no chyba że tak:) Ja spędziłam święta u pewnej rodziny, gdzie było dziecko. Kurdeee, ledwo wytrzymałam psychicznie, ale miałam PEWIEN powód do radości..:D

Nie wiem po co to piszę, skoro Ciebie nie ma już pewnie, ale trudno. Dobrej nocy:)
NiePytajNieWnikaj
NiePytajNieWnikaj
  14 února 2011

Stereofonia - Dźwieki Stereo

Sebuch
Sebuch
  14 února 2011

Nadia Ali - Give It Up :nutki:

ZwyczajnieNie
ZwyczajnieNie
  14 února 2011

co to za zasrane srebrniki,ja nie wiem co to sie porobiło

Grubson - Oryginal Rude Bwoy Style

xXBlondDreamsXx
xXBlondDreamsXx
  14 února 2011

peja-loża szyderców.....

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.