Nikt nie chciał się pofatygować, więc chyba zostanie mi to wybaczone, że założyłam ten zacny temat.
Cóż leci teraz w waszych głośnikach?
Wykonawca - tytuł.
Coma - Swiadkowie schylku czasu wiecznych chlopcow
pozdrawiam :)
lista tematów
Czego słuchacie w tej chwili? strona 43 z 150
Cieszmy mnie to, żem głupi

No to co mi tu insynuujesz? :P
BOŻE, COŚ POLSKĘ sł. Alojzy Feliński, Antoni Gorecki muz. trad., opr. Stanisław Moniuszko, Bolesław Szulia, wyk. Chór i Orkiestra Reprezentacyjnego Zespołu Artystycznego Wojska Polskiego, dyr. Bolesław Szulia, kier. chóru Andrzej Banasiewicz
No nie!

Dobrze

Właśnie

Co?

BOŻE, COŚ POLSKĘ sł. Alojzy Feliński, Antoni Gorecki muz. trad., opr. Stanisław Moniuszko, Bolesław Szulia, wyk. Chór i Orkiestra Reprezentacyjnego Zespołu Artystycznego Wojska Polskiego, dyr. Bolesław Szulia, kier. chóru Andrzej Banasiewicz

Nie ma ich ;p
Jak zwykle

Grozisz mi?

I tak wiemy jak jest

A to, myślałem że coś gorszego

Jak zgubiłaś, to cierp, nie? ;)
MARSZ, MARSZ POLONIA sł. i muz. trad., opr. Benedykt Konowalski, Janusz Szewczyk, wyk. Romuald Tesarowicz, Chór i Orkiestra Reprezentacyjnego Zespołu Artystycznego Wojska Polskiego, dyr. Bolesław Szulia, kier. chóru Lucjan Mazurek
Tak ;D
Wierzysz w swoją siłę?

Będzie Tobą sterował jak pionkiem

To możesz znachodzić

Ja bym nie dał ;D
WITAJ MAJOWA JUTRZENKO sł. Rajnold Suchodolski, Adam Kompf, muz. trad., opr. Krzysztof Knittel, wyk. Chór i Orkiestra Reprezentacyjnego Zespołu Artystycznego Wojska Polskiego, dyr. Bolesław Szulia, kier. chóru Andrzej Banasiewicz