Nikt nie chciał się pofatygować, więc chyba zostanie mi to wybaczone, że założyłam ten zacny temat.
Cóż leci teraz w waszych głośnikach?
Wykonawca - tytuł.
Coma - Swiadkowie schylku czasu wiecznych chlopcow
pozdrawiam :)
lista tematów
Czego słuchacie w tej chwili? strona 120 z 150
Z tym nie ma problemu... podstawy szybko opanowałem, ale moja technika jazdy pozostawia wiele do życzenia. Jednak nie poddaję się tylko jeżdżę dalej i mam nadzieję, że kiedyś się nauczę :).
Konto usunięte: no tak :P
zimą też można by znaleźć jakieś zajęcie :D
ale mi za zimno jest, połowę zimy to ja pod kaloryferem albo pod kocem z kubkiem herbaty spędzam :D
Ja ogólnie lubię zimę, ale jak jest zimno to się nawet nie chce na spacer (dobra i taka aktywność ;)) pójść, a co do herbaty to też hektolitry pochłaniam - ostatnio kupiłem na wagę Pu-erh Tea "Cytrynowy John"... całkiem dobra :). Przydałoby się kupić coś rozgrzewającego na takie mroźne wieczory :).
Żebyś wiedziała... z tym fagasem mieliśmy już zajęcia w zeszłym roku i też oblał sporo liczbę osób. W tym roku powtórka z rozrywki, a wiem, że będziemy z nim jeszcze mieli jeden semestr - ostatni i też pewnie nie przepuści :/.
The Sign of the Southern Cross - Eating the Sun
Konto usunięte: Z tym nie ma problemu... podstawy szybko opanowałem, ale moja technika jazdy pozostawia wiele do życzenia. Jednak nie poddaję się tylko jeżdżę dalej i mam nadzieję, że kiedyś się nauczę :).
trening czyni mistrza!

Konto usunięte: Ja ogólnie lubię zimę, ale jak jest zimno to się nawet nie chce na spacer (dobra i taka aktywność ;)) pójść, a co do herbaty to też hektolitry pochłaniam - ostatnio kupiłem na wagę Pu-erh Tea "Cytrynowy John"... całkiem dobra :). Przydałoby się kupić coś rozgrzewającego na takie mroźne wieczory :).
no właśnie, ja codzienne spacerki na uczelnię i z powrotem :P
zima może być, byle nie padał deszcz i nie było wiatru :)
aa nie wiem, ja kupiłam ostatnio roibosa z pomarańczą i cynamonem

Konto usunięte: Żebyś wiedziała... z tym fagasem mieliśmy już zajęcia w zeszłym roku i też oblał sporo liczbę osób. W tym roku powtórka z rozrywki, a wiem, że będziemy z nim jeszcze mieli jeden semestr - ostatni i też pewnie nie przepuści :/.
tacy są najgorsi. tzn, u nas większośc wymaga bardzo dużo, tylko niektórzy podają jasne notatki z których są egzaminy. a najgorzej jak sobie pytania z kosmosu biorą ;/
Duck Sauce - Barbara Streisand
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek